Ultimate Douche Irigator Intim

527190
in stoc
69,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Irigator intim anal si vaginal cu rezervor de apa transparent cu o capacitate de 160 ml. Practic si usor de folosit puteti vedea in orice moment cantitatea de lichid disponibila in rezervor. Irigatorul intim Ultimate Douche are 2 capete interschimbabile de 12 cm lungime si diametre de 1,3 cm si 1 cm. Fixarea se face prin infiletare iar duzele de pulverizare permit o buna igienizare a zonelor intime. 

Ultimate Douche. Sistem de curatare colon usor de utilizat si usor de curatat, cu sticla de plastic transparenta si 2 duze interschimbabile. PE (polietilena). Acest kit ușor de folosit pentru unisex douche.  Acest kit de curatare a colonului este dotat cu o duza foarte subtire si cu o duza usor mai mare. Duzele au jeturi laterale pentru curatarea completa. Duzele sunt re-utilizabile, usor de spalat si curatat dupa fiecare utilizare. Folositi o crema sau un lubrifiant inainte de inserarea tijei in anus.  
Bucurati-va de un anus curat, igienic cu Ultimate Anal Douche. Umpleti recipientul cu apa, atasati una din cele 2 duze interschimbabile, introduceti si stoarceti usor pentru a mentine un spray constant de apa.
Fiecare duză are o lungime de aproximativ 12 cm. Usor de spalat in apa calda. Sigur pentru utilizare cu toti lubrifiantii pe baza de apa, silicon sau mixt. Curata locul de bacterii si reduce riscul de infectii.

Description: Transparent intimate shower (12 cm high, volumetric capacity: 160 ml) with two exchangeable, 12 cm long screw attachments (Ø 1.3 cm and 1 cm) with spray nozzles. Easy handling and cleaning.

Brand:
California Exotics

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie