Livrare in 24 ore

Livrare in 24 ore de la confirmarea comenzii.

Taxele de livrare

Taxa de livrare este de 17 Lei indiferent de localitate (comenzile cu valoare minima de 50 lei platite anticipat prin card bancar beneficiaza de taxele de transport Gratuit)

Pentru comenzile ramburs de peste 300 RON livrarea la domiciliu se face GRATUIT oriunde in tara prin curier rapid FAN COURIER sau Posta Romana (de la caz la caz).  In cazul in care comanda dvs este sub valoarea de 300 RON contravaloarea transportului este de 17 lei indiferent de localitate.

Livrarea in provincie se face in mod curent prin curier rapid FAN COURIER in localitatile unde firma de curierat nu percepe taxe supimentare (aici in orice localitate a tarii - pretul este acelasi 17 lei). In localitatile fara acoperire FAN COURIER (unde se percep taxe pentru km suplimentari extra) livrarea sa face de obicei prin POSTA ROMANA. Daca clientul doreste insa se poate trimite prin Fan Courier in orice destinatie a tarii cu plata unei eventuale taxe de transport suplimentare perceputa de firma de curierat.

Livrarea in Bucuresti se face de catre angajatii firmei noastre sau Fan Courier (pretul este acelasi 17 lei).

Coletele pleaca de la SexShop Erotica in orice localitate din Romania intr-un ambalaj discret care nu tradeaza continutul coletului, prin curier rapid (plic comun de plastic cu insemnele curierului) sau prin Posta Romana.

Trimitem produsele alese de dumneavoastra in orice localitate din Romania iar pe colet expeditorul este S.C. EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L., ne existand niciun indiciu referitor la "Sexshop" sau "Erotica", asigurandu-se astfel discretie absoluta.

Coletele expediate prin Posta Romana de la SexShop-ul nostru in orice localitate vor ajunge la destinatie in maxim 3-4 zile lucratoare.

Coletele expediate prin curier rapid FAN COURIER vor ajunge in orice localitate in maxim 24-48 ore lucratoare.

Daca va situati intr-o localitate fara reprezentanta a vreunui curier rapid va putem trimite coletul prin Posta Romana sau in cea mai apropiata localitate de dvs.