Livrare si Transport

Taxele de livrare:

Alege sa platesti prin CARD si taxele de livrare (transport) sunt GRATUITE (pentru o valoare minima comanda de 50 lei). Taxa de livrare iti va fi dedusa automat din cosul de cumparaturi daca alegi metoda de plata prin card.

Daca alegi sa platesti in sistem ramburs Taxa de livrare este de 17 Lei indiferent de localitate.

Pentru comenzile de peste 300 RON livrarea la domiciliu se face GRATUIT oriunde in tara prin curier rapid TNT Romania. In cazul in care comanda dvs este sub valoarea de 300 RON contravaloarea transportului este de 17RON indiferent de localitate.

Livrarea in provincie se face in mod curent prin curier rapid  FAN COURIER Romania (in orice localitate a tarii - pretul este acelasi 17 lei). In localitatile fara acoperire FAN COURIER livrarea sa face prin POSTA ROMANA.

Livrarea in Bucuresti se face de catre angajatii firmei noastre sau Fan Courier (pretul este acelasi 17 lei).

Coletele pleaca de la SexShop Erotica in orice localitate din Romania intr-un ambalaj discret care nu tradeaza continutul coletului, prin curier rapid (plic comun de plastic cu insemnele FAN COURIER ) sau prin Posta Romana.

Trimitem produsele alese de dumneavoastra in orice localitate din Romania iar pe colet expeditorul este S.C. EXCLUSIVE PROMOTION S.R.L., neexistand niciun indiciu referitor la "Sexshop" sau "Erotica", asigurandu-se astfel discretie absoluta.

Coletele expediate prin Posta Romana de la SexShop-ul nostru in orice localitate vor ajunge la destinatie in maxim 3-4 zile lucratoare.

Coletele expediate prin curier rapid FAN COURIER vor ajunge in orice localitate in maxim 24 ore lucratoare.

Daca va situati intr-o localitate fara reprezentanta a vreunui curier rapid va putem trimite coletul prin Posta Romana sau in cea mai apropiata localitate de dvs.