Baterii incluse
Stoc
Pret

Lei  –  Lei

  • 14Lei
  • 8000Lei

Magazin online vanzare comenzi Jucarii erotice sexuale pentru barbati, vanzari online jucarii erotice pentru o viata sexuala fara inhibitii. Vibratoare, dildo, bile vaginale, vibratoare anale, vibratoare vaginale. Jucari intime pentru barbati, jucarii erotice pentru sex, jucarii erotice pentru gay, jucarii erotice pentru cupluri, jucarii erotice pentru autostimulare.

Exista mai multe tipuri de jucarii pentru prostata, inclusiv:

- aparate de masaj pentru prostata: Acestea sunt jucarii special concepute pentru a stimula glanda prostatica si vin in diferite forme, dimensiuni si materiale.

- Pluguri anale vibrante: Acestea sunt dopuri anal care au un vibrator incorporat pentru a oferi o stimulare suplimentara prostatei.

- Vibratoare de prostata: Acestea sunt jucarii vibrante care sunt modelate pentru a viza in mod specific prostata.

- Dildouri anale pentru stimularea prostatei: Unii oameni folosesc, de asemenea, vibratoare traditionale pentru stimularea prostatei, dar este posibil ca acestea sa nu fie concepute special pentru stimularea prostatei.

- Jucarii pentru prostata cu control de la distanta: Acestea sunt jucarii care pot fi controlate de la distanta pentru stimularea cu maini libere.

- Stimulatori combinati de prostata si perineu: Aceste jucarii erotice ofera stimulare atat prostatei, cat si perineului (zona dintre testicule si anus) in acelasi timp.

Acestea sunt cateva tipuri comune de jucarii erotice stimulatoare pentru prostata disponibile pe piata, dar este intotdeauna recomandat sa cercetati si sa alegeti jucaria potrivita in functie de preferintele individuale si de confort.

Jucariile pentru prostata pot fi sigure atunci cand sunt utilizate corespunzator si cu precautie. Cu toate acestea, exista cateva lucruri de luat in considerare pentru a minimiza riscurile:

Curatenie jucar: Este important sa curatati bine jucaria prostatica inainte si dupa utilizare, pentru a reduce riscul de infecție.

Lubrifiere: Se recomanda utilizarea unui lubrifiant pe baza de apa pentru o inserare mai lina si mai confortabila.

Confort: alegeti o jucarie confortabila de introdus si purtat si evitati jucariile prea mari sau care provoaca disconfort.

Material: Alegeti o jucarie realizata din materiale sigure pentru corp, cum ar fi siliconul sau sticla, pentru a evita orice potențială iritare sau reacții alergice.

Inserare treptata: Incepeți cu jucarii mai mici si cresteti treptat dimensiunea pentru a va simti confortabil cu senzatia.

Constientizarea limitelor: Acordati atentie corpului și nu mai utilizați jucaria daca simtiti orice durere sau disconfort. Este important sa urmati aceste instructiuni pentru a asigura utilizarea sigura si placuta a jucariilor pentru prostata. Cu toate acestea, daca aveti îngrijorari sau afectiuni medicale, este intotdeauna recomandat sa consultati un medic inainte de a utiliza orice jucarie sexuala.

Pentru prostata si masaj anal sunt recomandate jucariile sexuale pentru barbati, vibratoare si dildo specializate.
Cele mai bune preturi la o jucarie de masaj prostatic le puteti vedea prin ordonarea preturilor in sens crescator in categoria "jucarii anale" unde gasiti: jucarii sex anal, margele anale si de prostata pentru masaj anal, vibrator stimulator, Butt Plug, toate incadrate in categoria Jucarii pentru Adulti si Jucarii Sexuale Prostata si Masaj.

 

Stoc indisponibil
Adauga la Favorite
39,99 Lei ( - 25% ) 29,99 Lei
Inel Penis Red Sling
Stoc indisponibil
Adauga la Favorite
34,90 Lei ( - 14% ) 29,99 Lei
Manson Penis Toy Joy
1 2 3 4 5 6 7 8