Pro Extender System - Aparat marirea penisului

9348
in stoc
Pret vechi: 299,99 Lei ( - 13% )
259,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Pro Extender System este un aparat de marire a penisului cu rezultate 100% rzultat scintific. Pro Extender System ajuta mult la cresterea penisului in lungime, oferind performante intime si satisfactia unui penis mai lung atat pentru tine cat si pentru partenera ta. Dispozitivul Pro Extender System pentru marirea penisul este un produs medical non-invaziv si prin urmare, non chirurgical; pur si simplu utilizeaza metoda de tractiune pentru a facilita raspunsul natural al organismului. Organismul se adapteaza la tractiune fapt ceea ce duce in mod firesc la  marirea organului genital barbatesc.

Folosind o tractiune continua, adaptiva si progresiva in timp, favorizeaza dezvoltarea tesutului cavernos si a tuturor celorlalte componente din penis. In practica, celulele sunt stimulate si reactioneaza la distantarea intre ele. Corpul apoi reactioneaza la randul sau la aceasta forta de tractiune si in distanta dintre celule care apare plaseaza celulele noi pe care le creeaza. 
Androextender trebuie sa fie purtat cu penisul in stare flasca. Dispozitivul poate fi utilizat pana la maximum 4-9 ore pe zi,  dar puteti lua o pauza atunci cand aveti nevoie de ea.  Initial veti vedea o crestere in lungime a penisului in stare flasca si mai tarziu, in stare de erectie. 
Dispozitivul poate fi purtat si dat jos cu usurinta. Este foarte discret si confortabil si poate fi purtat in orice moment: mergand pe jos, asezat sau in picioare.

 

Do you want a longer penis? Try Pro Extender System this penis extender it's magic. With it you can go from 9.5 cm to 20 cm long.

Features: ABS + Metal
From 9.5 cm x 20 cm
Measures: 9.5 cm x 6.5 cm

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie