Ou cu vibratii, reincarcabil, 12 Functii, Pretty Love Smart - Franklin, Turquise

5180
in stoc
299,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Ou cu vibratii, reincarcabil, 12 Functii, Pretty Love, Smart Franklin Turquise. Reincarcabil la USB. Dimensiune 19.7 cm x 3.2 cm. Inserabil 8 cm. Material silicon de lux.

Fabricat din silicon Body friendly si dispune de 12 functii diferite de vibratie, acest ou vibrant este perfect pentru senzatii tari solo si pentru jocurile de cuplu.

Da-l partenerului tau si lasa-l sa determine care dintre cele 12 setari de vibratie vei primi. Răsfatati-va cu viteze constante si modele stimulatoare pe masura ce sunteti adus la un orgasm puternic! Pentru aventurile subacvatice, precum si pe uscat, acest ou de dragoste vibrant este, de asemenea, rezistent la apa.

Caracteristici:

12 funcții de vibratie;
Reincarcabil prin USB;
Silicon premium;
Rezistent la apa;
Dimensiuni: vezi poza
Pretty Love produce produse cu standarde inalte de calitate. Toate produsele sunt proiectate in Statele Unite si au 1 an de garantie pentru defecte tehnice. Placerea este asigurata!

 

Enjoy where you want with this discreet egg vibrator. It is perfect for the game of preliminaries or to enjoy a hard day of work. The egg is silicone safe for the body and has 12 vibration functions.

Features:

12 vibration functions
Rechargeable by USB
Silicone
Measurements:

Totals: 19.7 cm x 3.2 cm
Insertable: 8 cm

Brand:
Pretty Love

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie