Lubrifiant Aqua Eros 500 ml [ 544 grame ]

613363
in stoc
119,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Lubrifiant Aqua Eros 500 ml. Aqua Eros este un lubrifiant pe baza de apa, incolor, inodor si fara grasimi. Asigura o lubrifiere de lunga durata, este testat dermatologic si compatibil cu prezervativele din latex. In prezentare de 500 ml. Fabricat in Germania. 

Lubrifiant intim pe baza de apa Eros 500 ml, extrem de prietenos cu flora vaginala. pentru persoane sensibile care doresc un lubrifiant intim de calitate.

Lubrifiant medical pe baza de apa.
Fara parfum si inodor
Negras – usor de spalat
Testat dermatologic, nu irita, nu are efecte adverse, pretabil pentru cele mai sensibile zone sensibile care au nevoie de o ingrijire mai speciala.
Sigur de utilizat cu prezervative din latex.
Distractie alunecoasa!
Lubrifiantul medicinal pe baza de apă EROS Aqua face ca anumite zone sa fie minunat de umede si creste imediat gradul de alunecare in timpul jocurilor de dragoste. Este de lunga durata si pielea nu se simte lipicioasa. EROS Aqua este fara ulei, fara parfum si are un miros complet neutru. Poate fi spalat rapid cu apa dupa utilizare. Testat dermatologic in Germania.
Produs fabricat cu dragoste in Gemania.

EROS Aqua 500ml. EROS Aqua is a water-based medical grade lubricant that moistures on the spot and improves love-gliding. It stays on the skin for long without a being sticky. EROS Aqua is free of oils and perfume and does not smell at all. After using: washes off with water easily. Dermatologically tester. Safe with latex condoms.

Brand:
EROS

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie