Lubrefiant BIOglide Anal 80 ml

618632
69,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Primul lubrifiant intim din lume 100% natural si Vegan, BIOglide Anal este un lubrifiant intim medicinal, un gel profesional special creat prin biotehnolgie naturala pentru sex de calitate, usureaza penetrarea anala si sporeste placerea unui act sexual prelungit, cu PH-neutru pentru femei sensibile, pe baza de apa (nu pateaza). Fara conservanti si coloranti. Testat clinic si dermatologic. Calitate premium. Produs cu dragoste in Germania. Cantitate 80 ml.

Primul lubrifiant intim din lume 100% natural si Vegan, BIOglide este un lubrifiant intim medicinal, un gel profesional special creat prin biotehnolgie naturala pentru sex de calitate, usureaza penetrarea si sporeste placerea unui act sexual prelungit, cu PH-neutru pentru femei sensibile, pe baza de apa (nu pateaza).

Fara conservanti si coloranti. Testat clinic si dermatologic.


Calitate premium.

Produs cu dragoste in Germania.

Cantitate tub 80 ml.


Lubrifiant BIOglide Vegan.

Lubrifiantul vegan de la Bioglide este 100% natural. Nu a fost testat pe animale. Este dezvoltat pentru a crea si a sustine imiditatea vaginala, totodata este ideal si pentru uz anal sau oral.

Este de calitate medical de cea mai buna calitate, pe baza de apa, 100% organic. Asigura o lubrifiere excelenta pentru raporturile sexuale si este de asemenea recomandat pentru folosirea cu diferite jucarii sexuale.

Este testat dermatologic si clinic, cu pH optim, compatibil cu prezervativele si solubil in apa (nu contine uleiuri sau grasimi). Nu pateaza!

Cantitatea mica este perfect pentru a incerca produsul si, daca este pe placul dvs sa il achizitionati in cantitate full size.

- inodor si fara gust
- pentru toti cei care pretuiesc produsele naturale
- pentru sprijinirea blanda a sexualitatii
- fara conservanti sintetici (cum ar fi parabenii)
- fara arome sintetice
- 100% natural + vegan

Ingrediente: glicerina, apa, lactat de sodiu, guma de xantan, acid levulinic, levulinat de sodiu.

Sarcina principală a lubrifiantului este efectul sau de hidratare. Daca umiditatea vaginala proprie nu este suficienta, de exemplu ca urmare a fluctuatiilor hormonale, dupa nastere sau in timpul menopauzei, gelul asigura suficienta lubrifiere si face viata sexuala placuta din nou. Umiditatea suplimentara minimizeaza frecarea in timpul sexului si te simti mai bine.

Acest lucru este si mai important in timpul actului sexului anal, unde nu aveti propriul lubrifiant pentru corp la dispozitie. Chiar si cu jocurile orale si masturbarea, mai ales impreuna cu jucariile erotice, efectul de alunecare al lubrifiantului va ofera mai multa distractie in pat.

Un lubrifiant nu este un contraceptiv. Evitati contactul cu ochii si ranile. Opriti daca apare iritatia. Nu utilizati lubrifianti cu silicon cu jucariile din silicon.

De ce lubrifiant pe bază de apa?

Spre deosebire de alte produse, lubrifiantii pe baza de apa se caracterizeaza prin versatilitatea lor. In timpul actului sexual vaginal, un gel lubrifiant pe baz de ap se amesteca cu lichidul vaginal si permite alunecarea de lunga durata. 

In plus, un lubrifiant pe baza de apa nu poate dauna jucăriilor tale erotice fabricate din silicon, asta este perfect pentru orele in care te joci cu jucăriile tale. In plus, gelul este usor de spalat. Nu trebuie sa va faceți griji cu privire la eventualele pete, va puteti dedica in intregime tie si partenerului tau!

Valoarea pH-ului lubrifiantilor BIOglide este in intervalul de la 4,6 la 5,2 si prin urmare, se potriveste perfect cu valoarea pH-ului florei vaginale.

Cat de des pot folosi lubrifiant BIOglide?

Deoarece gelul lubrifiant consta din ingrediente testate dermatologic si foarte blande si prietenoase cu pielea, poate fi utilizat in cantitati si frecventa nelimitate.

BIOglide anal 80ml. The World's first 100% natural lubricant! All ingredients are produced upon a natural or biotechnological base, free of any preservatives and full pH balance provides the right lubricity for your anal pleasures. BIOglide responds to the highest quality.

100% organic / highly effective and economical / Approved as medical devices / Condom compatible/ Under continuous quality control. / water-soluble and fat-free /dermatologically tested and clinically suitable for anal sex / skin-friendly pH-optimized /unique long-lasting lubricating properties /Made in Germany.

  • especially effective for anal use
  • scentless and tasteless
  • for everyone who values naturalness
  • gently assist the sexuality
  • FREE of synthetic preservatives (such as parabens)
  • FREE of synthetic fragrance.

 

  BIOglideBIOglide AnalBIOglide AnalBIOglide AnalBioglide

 

The World's first 100% natural lubricant! All ingredients are produced upon a natural or biotechnological base, free of any preservatives and full pH balance provides the right lubricity for your anal pleasures. BIOglide responds to the highest quality specifications and features complete skin compatibility. It is water soluble and free of grease or oils and 100% safe with condoms. Content: 80 ml.

Ingredients
Vegetable Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Lactic Acid

Original BIOglide anal – THE natural lubricant

The highest standards apply to love as well as to organic products. The 100% natural and vegan BIOglide anal makes BIOglide also special varieties to the purest pleasure. The silky moisturizing, colourless and oil-free BIOglide lets your love life bloom.

With BIOglide lube you will experience a carefree sexuality in a pleasant way. The "Natural Product-Standard –approved by BDiH" ensures that BIOglide meets the high requirements of the BIO market.

Medical BIOglide is FREE from synthetic colourants, perfumes and preservatives. Water-soluble and greaseless. For anal use and also vaginal, oral – also with latexcondoms – and fun with lovetoys (even made of silicone).

Use: Apply desired amount to intimate area.

Joydivision

Brand:
BIOglide
Bioglide Anal este foarte bun si relaxant DOAR pentru sex anal. Este un lubrifiant de calitate dedicat sexului anal, nu incercati sa-l folositi pentru sex normal.
Scrie recenzie