Cearsaf Vinil, Fetish Collection, cu banda elastica, negru, 160 cm x 200 cm

28600741001
in stoc
299,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Cearsaf din material vinil negru (PVC) ideal pentru jocuri erotica extravagante cu ulei, lapte, ciocolata lichida sau chiar sampanie. Ofera 100% siguranta pentru absolut toate suprafetele acoperite. Pretabil pentru a acoperi paturi cu dimensiunea saltelei de 160 cm x 200 cm.

Cearsaful Fetish Collection negru iti va transforma patul intr-un adevarat loc de joaca sexuala. Este un cearsaf de pat din latex foarte rezistent, care este ideal pentru a se bucura cuplurile. Daca iti place sa folosesti uleiuri de masaj sau alte lichide atunci trebuie sa ai acest accesoriu fetish. Protejati-va patul de lichide precum sampanie, geluri, uleiuri de masaj si altele: totul este permis... singura limita este fantezia ta.

Cearsaful de pat din vinil frumos stralucitor, poate fi sters cu o carpa umeda.
Perfect pentru jocuri alunecoase!
Cearsaful de pat din colectia fetish ofera o protectie perfecta pe toate suprafetele, de ex. patul, canapeaua, covorul etc. Dimensiune 160 cm x 200 cm. Nu este potrivit pentru spalarea la masina de spalat! Se poate impaturi.

Transforma-ti patul intr-un loc de joaca salbatic!
Vinil negru, lucios, cusatura elastica de jur imprejur pe toate partile cu stretch pentru o prindere sigura pe saltea! Dimensiuni: 160 cm x 200 cm. Se poate sterge, nu se spala in masina de spalat.

Material 100% policlorura de vinil.

 

  • Vinyl fitted sheet
  • Stretch fringed
  • Washable

 

Turn the bed into a wicked playground!
Black, glossy vinyl, all sides fringed with stretch for a secure grip on the mattress! Dimensions: 160 x 200 cm. Wipeable, not to be washed in the washing machine. Material: polychloride (vinyl).

Brand:
Fetish Collection

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie