Bici Piele, Negru & Rosu, Leather flogger "Cat o' nine tails"

904241
in stoc
Pret vechi: 119,99 Lei ( - 58% )
49,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

"Cat o' nine tails" Bici Piele, Negru & Rosu flogger clasic pentru entuziastii bondage BDSM sau pentru incepatori in jocurile erotice care vor sa dea o nou imbold pasiunii in dormitor. Colectia Fetish Art.

Ce este?
Whip Line Whip de Fetish Art este un bici de piele colorata, este un instrument clasic sadomasochist destinat iubitorilor de bdsm, dar si celor care doresc sa adauge "sare si piper"  relatie lor. Cu Fetish Art veti putea sa va experimentati toate dorintele cele mai interioare.

Pentru ce este?
Este un bici cu franjuri adevarate pentru jocuri de stapan / amanta, din piele, care are un maner confortabil rigid, de asemenea din piele faux si o curea de mana care permite o utilizare usoara cu un control asupra sclavului. Senzatiile pe care le elibereaza sunt de placere si de durere. Este facut cu o structura rigida la maner si flexibila pe franjuri, usor de utilizat pentru incepatori, poate fi de asemenea foarte convingator in biciuire.

Cum sa il folositi?
Depinde de dvs sa decideti: sa fiti blanzi si sa atingeti pielea partenerului sau sa decideti sa loviti decisiv si ferm, marcand corpul si epiderma asa cum ati stabilit in pactul initial maestru / sclav sau amanta / sclav. Dupa fiecare utilizare, curatati cu o carpa de dezinfectare.

Fetish Art's Line Whip is a foax leather flogger with fringes, a so called "cat o' nine tails". It's a classic item for BDSM enthusiasts but also for beginners who wish to add an extra amount of passion and excitement to the intercourse. Fulfill your hidden desires with Fetish Art!

Brand:
Fetish Art

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie