Spreader Bar - Sistem Imobilizare Bondage, Bara Metalica, catuse maini si picioare

in stoc
149,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Spreader Bar - Sistem Imobilizare Bondage, catuse de maini si catuse de picioare reglabile. Material poliester si otel.  Toate accesoriile sunt reglabile. Brand Fetish Tentation.

Ce este un spreader bar?
Sunt mansete pentru maini si glezne stranse cu o bara din otel, ramanand complet imobilizat. Facute pentru a va juca din greu, rezervat pentru cei care urmaresc o placere diferita prin imobilizarea partenerului.

Pentru ce este spreader bar-ul?
Spreader Bar este un sistem de imobilizare pentru incheieturi si glezne din piele care limitează mobilitatea membrelor superioare si inferioare, ancorandu-le la o bara de otel. Mansoanele sunt rezistente si fixate ferm atat la incheieturi cat si la glezne, reglabile prin catarame confortabile. Infasoara membrele cu curele rezistente si cu inele de blocare din otel reglabile, permitand o personalizare diferita de fiecare data. Bara face apoi jocul erotic chiar mai greu.

Cum se utilizeaza un spreader bar?
Jucaria erotica numita Spreader Bar este lider mondial in lumea bondage pentru ca ofera placerea totala. Partenerul imobilizat este la discretia ta iar asta este excitant pentru ambii parteneri.
Dupa utilizare, curatati jucaria sexuala Spreade Bar cu o carpa si un dezinfectant.

Spread'em Bar and Cuff Set

Welcome your lover with open arms and legs with this incredible Spread Em Bar & Cuffs set! This kinky set of metal spreader bars will put you or your partner in the right position for pleasure every time.
Attach the adjustable wrist and ankle cuffs and your subject wont be able to close their thighs or wrists.
Theyll squirm around and squeal, but they wont get out! Open wide!

Brand:
Fetish Tentation

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie