Prelungitor Penis Profesional

802847
79,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Prelungitor Penis Profesional 

V-ati intrebat vre-o data.. Ce este un prelungitor de penis?
E greu sa gasiti o metoda de mariere a penisului eficienta si pentru totdeauna:
Mai usor insa este sa folositi un manson pentru penis, un prelungitor de penis care va face ca penisul dvs.sa creasca imediat in grosime si mai ales in acest caz in lungime!
Penisul dvs.va ajunge imediat la o remarcabila lungime superioara cu acest prelungitor cu lungimea totala de 16.5 centimetri, intr-adevar nu-i rau!

La ce foloseste un prelungitor de penis?
Uneori e foarte bine sa ai un penis mai lung si mai gros, cu acest prelungitor de penis iti oferi cativa centimetri in plus
iar asta contează cel mai mult. Elastic, va adera perfect la penisul dvs dvs., si va garanta o penetrare record.

Cum se utilizeaza un prelungitor de penis?
Se monteaza prelungitorul pentru penis direct pe penis inainte de lubrifiere.
La sfarsitul fiecarei utilizari este necesar sa se curete prelungitorul cu un detergent anti-bacterian specific pentru jucariile sexuale.

What is it Penis Extender?
Nothing grows forever: make up for with a phallic sheath, a comfortable lining for your penis that will give you thickness and, especially in this case, length! Timeless More will take you to the remarkable length of 16.5 centimeters, really not bad!

What is it for Penis Extender?
Give you a few centimeters where it counts most. Timeless More, 16.5 cm long and elastic, will adhere perfectly to your member, and will guarantee a record penetration.

How to use Penis Extender?
Wear the sheath, preferably after lubrication. At the end of each use it is necessary to clean the toy with a specific anti-bacterial detergent for sex toys

Brand:
Erotica
Chiar e bun prelungitorul asta de penis stimuleaza foarte tare, elastic, moale placut la atingere si pt.mine si pt.partenera mea. Am folosit de-a lungul timpului multe prelungitoare de penis, am incercat tot felul de nubunii, nu sunt vre-un pudibond si stiu sa fac diferenta intre prelungitoarele de penis ieftine care se rup imediat si prelungitoare de penis de care te poti folosi mult timp. NU este cel mai bun prelungitor de penis dar se numara in top 5 cele mai bune prelungitoare de penis incercate de mine, privind raportul calitate-pret sta foarte bine. Comparativ cu alte prelungitoare mai sofisticate care necesita intretinere speciala cu talc si temperatura controlata de pastrare ( daca e prea cald se distruge materialul) la acest prelungitor pentru penis nu e cazul, are mod de intretinere usor, se spala simplu cu apa si sapun si se sterge cu hartie prosop. Deci daca ar fi sa va fac o recomandare ce sa cumparati si ce nu acest model merita atentie si poate fi o optiune de achizitie bunicica.
prelungitor de penis este moale se muleaza perfect si stimuleaza tare femeia, am luat o decizie buna sa-l cumpar, merita toti banii si e si ieftin!!!
Scrie recenzie