Pompa Bathmate pentru Marirea penisului

234568
Pret vechi: 499,99 Lei ( - 20% )
399,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Cel mai mic pret din Romania pentru Bathmate : cea mai performanta pompa cu apa pentru marirea penisului din lume. Film cu modul de utilizare al pompei Bathmate poate fi vazut aici. Eficacitatea pompei Bathmate este cu 120 la suta mai mare decat la pompele de vacuum clasice. Umpleti bathmate cu apa si introduceti penisul astfel incat mansonul de cauciuc sa fie inspre corp. Asezati scrotul astfel incat sa aveti parte de confort in timpul utilizarii. Apasati pompa spre dumneavoastra lasand sa iasa surplusul de apa prin valva de deasupra. Este nevoie de 4-5 pompari pentru ca tot surplusul de apa (echivalent cu volumul penisului) sa fie eliminat din pompa. Mansonul este facut sa revina automat la pozitia initiala, astfel puteti sa apasati din nou creand presiune negativa. Sangele va fi atras in penis stimuland erectia si cresterea penisului. (Creearea de presiune prea repede poate sa inroseasca penisul si sa capete o culoare vanata, acest lucru este normal atunci cand folositi o pompa de vacuum conventionala la care utilizatorul face vacuum cu ajutorul pompei de aer). Bathmate creeaza presiune intr-un ritm lent si numai cand penisul ajunge la dimensiunea lui maxima bathmate incepe sa creeze forta de suctiune. Acest lucru face ca pompa bathmate sa fie cea mai sigura pompa de vacuum pentru marirea penisului de pe piata. Pana cand penisul ajunge la marimea sa maxima este necesar sa tineti apasata pompa pe corpul dumneavoastra. Dupa ce pompa ajunge la maximul de presiune negativa penisul incepe sa creasca. Daca presiunea este prea mare trebuie doar sa apasati pe valva din partea de sus a pompei pentru a elibera apa. Efect garantat! Pompa penis disponibila cu cilindru transparent sau bleu (intrebati).

Bathmate Penis Pump. Transparent/black hydro penis pump to fill with water for permanent penis enlargement. Up to 6 cm more length, 30% more thickness and 40% more mass are possible after only 6 weeks of relaxed training under the shower or in the bathtub. Application: Fill the "Bathmate" with water and slide it over the penis. Move up and down for 15 minutes. Total length pump ca. 30 cm, inner Ø 5.5 cm, capacity 200 ml. Material: PC (polycarbonate), rubber (cuff pump).

Brand:
Bathmate
Culoare:
Transparent
Pompa Bathmate folosita impreuna cu, crema Max Out Bathmate, obtin cele mai bune rezultate de marirea penisului daca faceti exercitii Jelqing in fiecare zi timp de 3 luni, rezultatele vor fi extraordinare. Va spun din experienta mea cu rezultate foarte bune. Pacat ca nu pot pune poze aici sa va conving. E adevarat ca trebuie sa ai vointa sa te tii de exercitii in fiecare zi cate 30 minute si cu pompa de penis Bathmate cam 45 minute. Rezultatele se vor vedea incepand cu a 3-a sedinta penisul va fi mai gros si permanent intr-o semierectie de toata frumusetea. Sunt putin scumpe dar sunt bune si isi merita banii
Scrie recenzie