Masturbator Papusa Silicon Fund de Femeie 3D Luxury Taste Me, Pure, [ 40 cm x 32 cm ], 10 Kg

7100051
in stoc
Pret vechi: 1.899,99 Lei ( - 34% )
1.249,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Jucarie Erotica Masturbator Papusa Silicon Fubd Femeie 3D Luxury Taste Me Pure, [ 40 cm x 32 cm ], 10 Kg.

Experimenteaza placerea exceptionala cu masturbatorul din silicon in forma de fund de femeie 3D model revolutionar te va duce intr-o lume de senzatii realiste si satisfacție absoluta, oferindu-ti o experienta unica puternica de sex real cu o femeie

Caracteristici-cheie ale masturbatorului din silicon fund femeie 3D Luxury Taste Me Pure, 10 Kg.:

  1. Realism Uimitor: Cu detalii fine și contururi realiste, papusa femeie din silicon 3D aduce la viata senzatiile autentice, oferind o experienta aproape identica cu o femeie reala.

  2. Material Premium: Siliconul medicinal de inalta calitate este non-toxic, sigur pentru corp si extrem de placut la atingere, garantand confortul si siguranta in timpul utilizarii.

  3. Design Ergonomic 3D: Forma inovatoare imita perfect contururile fundului feminin, oferind o ajustare perfecta si maximizand placerea in fiecare miscare.

  4. Functii Avansate: Fabricat cu o tehnologie de varf, aceasta papausa fund femeie aduce placerea realista la cote maxime astfel incat chiar ai senzatia reala ca faci sex pe la spate cu o femeie in carne si oase

  5. Usor de Curatat: Materialul siliconic TPR (termoplastic elastomer) permite o curatare simpla si eficienta, asigurand o igiena corespunzatoare si mentinand femeia din silicon intr-o stare impecabila.

Indiferent dacă esti in cautarea unui moment intim de placere pentru tine sau doresti sa aduci o nota de pasiune in relatia ta, masturbatorul din silicon in forma de fund feminin 3D este alegerea perfecta pentru experiente inedite care transforma placerea personala intr-un adevarat rasfat. Acum poti experimenta un nou nivel al stimularii intime!

 

Ceea ce urmează să experimentați este cel mai realist și mai strâns masturbator din lume. Ce aștepți să te joci cu noua ta zeiță a sexului? Este mereu disponibil, este învăluitor, e fierbinte! Unge-o corect și apoi pregătește-te pentru o explozie de plăcere care este mai mult unică decât rară. Atinge-o și posedă-o în toate felurile și nu-ți fie teamă să te lași dus: formele ei vor fi mereu la loc, pregătite pentru o nouă aventură erotică! Efectul real este garantat cu masturbatorul Taste Me! Alege pozitia care iti place cel mai mult si incepe sa te distrezi!

 

What you are about to experience is the world's most realistic and tightest masturbator. What are you waiting for to play with your new sex goddess? It's always available, it's enveloping, it's hot! Lubricate her properly and then get ready for an explosion of pleasure that's more unique than rare. Touch her and possess her in every way and don't be afraid to get carried away: her forms will always be back in place, ready for a new erotic adventure! The real effect is guaranteed with the Taste Me masturbator! Choose the position you like the most and start enjoying yourself!

Brand:
PURETOYZ

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie