Lubrifiant AQUAglide Aroma Zmeura 100ml

617458
in stoc
59,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Lubrifiant AQUAglide cu miros si aroma de zmeura 100ml. Are o proprietare de lubrifiere excelenta de lunga durata si un gus de zmeura care face sexul oral foarte placut. Lubrifiantii AQUAglide sunt deosebit de atenti cu pielea si ideali pentru femeile cu mucoasa vaginala sensibila. Testat dermatologic si clinic, (PH neutru). Compatibili cu prezervativele din latex. Solubil in apa, fara grasimi.

Lubrifiant cu aroma de zmeura, pe baza de apa, extrem de eficient. Avand o valoare a PH-ului optima, este deosebit de gentil cu pielea. Compatibil cu obiecte de uz sexual, inclusiv cu prezervativul. Se poate folosi vaginal,anal si oral! Testat dermatologic. 

AQUAglide zmeura – originalul, cu PH optimizat.

Placut la gust si ademenitor in parfum. O conexiune captivanta care te invita la ore de pasiune. Chiar si o cantitate mica de lubrifiant aromat cu zmeura moale catifelat AQUAglide este suficienta pentru a cufunda trupul si sufletul intr-o experienta senzuala. AQUAglide cherry este ideal pentru sexul oral.

Cufundati-va intr-o senzatie coplesitoare in timpul jocului amoros: AQUAglide original si cristalin este un lubrifiant medical care ofera un nivel optim de umiditate de lunga durata cu doar cateva picaturi. AQUAglide este cel mai cunoscut si probabil cel mai popular lubrifiant de pe piata europeana timp de 20 de ani.

Lubrifiantul AQUAglide ofera momente de pasiune pulsatorie si ore nesfarsite de devotament si fuziune. Milioane de clienti multumiti au incredere in calitatea de primă clasă a AQUAglide. Este 100% „Fabricat cu dragoste in Germania”, limpede si extrem de productiv.

Pentru uscaciunea vaginala, anala, orala – compatibil cu prezervative din latex – si distractie cu jucarii erotice (chiar si din silicon).

Utilizare AQUAglide: Aplicati cantitatea dorita pe zona intima.

Lubricant with a raspberry flavour and scent!
Tried and tested a million times over – under continuous quality control! It provides wonderful slippery pleasure from the start and turns oral sex into fruity fun! The medical lubricant with optimum long-lasting lubrication. Very skin-friendly – dermatologically and clinically tested (pH neutral). Very thick. Condom-friendly. Water soluble and non-greasy. 100 ml tube.

Ingredients
Aqua, Vegetable Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Aroma

Brand:
AQUAglide

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie