Garnitura Rezerva Pompa Vacuum, Blue Junker

3203
in stoc
29,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Manson Rezerva Pompa Vacuum, Blue Junker. Garnitura de rezerva universala pentru pompa cu vacum penis. Datorita elasticitatii lui, se potriveste oricarui tip de pompa cu diametrul intre 6,98 cm si 8,25 cm, mulandu-se pe orice circumferinta. Material: silicon moale si elastic.

 

Pompeaza eficient pentru o lunga perioada de timp.

Garnitură pentru o pompă de mărire a penisului.  Tip manual

Rezerva Manson pentru pompa, de rezervă este o garnitura universala inlocuibila de la Blue Junker pentru o pompa de marire a penisului.

Garnitura pompei este un element datorita caruia pompa dumneavoastra poate functiona eficient pentru o lunga perioada de timp. Perfect atunci cand garnitura anterioara a fost deteriorata sau nu-si mai indeplineste functia. Extrem de flexibil si strans face placerea de a-l folosi si mai mare si poate fi folosit de barbati de toate dimensiunile penisului.

Pompa de marire a penisului este un element care permite stimularea confortabila a penisului si marirea rapida a acestuia. Aspiratia face ca partea selectata a corpului sa devina mai alimentata cu sânge si oxigenata. De asemenea, este mai sensibil la atingere si la alți stimuli erotici. Vederea organelor genitale mai mari si mai pline este un element important al preludiului sau al sexului adecvat pentru persoanele pentru care calitatile vizuale sunt de mare importanta.

Mansonul pompei este pregatit pentru a va duce placerea la următorul nivel.

Garnitură pentru o pompă de mărire a penisului.  Greutate produs cu ambalaj unitar 0,2 kg

Garnitura acestei pompe de penis este universala si se va potrivi cu majoritatea pompelor existente.

Produsul asigura o etanseitate perfecta si astfel obtinerea unui vid optim in interiorul pompei.

Datorita noii garnituri, ii vei oferi pompei tale preferate o noua viata si ii vei intari funcțiile.

Va puteti spala cu usurinta jucaria cu apa si sapun delicat. Pentru o igiena maxima, ar trebui sa utilizati suplimentar un produs de curatat jucarii sexuale - doar câteva spray-uri sunt suficiente pentru a va curata complet jucaria.

Material: TPU

Culoare: negru

Diametru exterior: 7 cm

Diametrul interior al gaurii fara intindere: 2 cm

impermeabil

Producator: Blue Junker

Garnitură pentru o pompă de mărire a penisului.  EAN (GTIN) 3479225700571

 

After several uses, it is necessary to change the pump sleeve. No more air leak, your developer is like new again, thanks to this soft and non-irritable pump sleeve. Adoptable to all models.

Brand:
Blush

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie