Cleme Sfarcuri Shock Therapy pentru Electrostimulare

in stoc
299,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Cleme Sfarcuri Shock Therapy pentru Electrostimulare. Ofera senzatii sexuale noi prin terapia cu soc. Perfecta pentru incepatori si cei noi in sexul electro-sex, se conecteaza la unitatea de electro-alimentare (telecomanda cu fir este inclusa in pachet) si ofera o stimulare electrica palpitanta. Alegeti o setare pe cadranul unității de alimentare pentru a controla intensitatea si treceti de la o furnicatura senzuala la o atingere palpitanta in cateva secunde. Comutati intre „LENT” sau „RAPID” pentru a controla frecventa socului sau reglati cadranul pentru a controla puterea socului.Unitatea de control compacta Luv Touch trimite impulsuri electrice si poate fi folosita singura ca masaj manual sau impreuna cu clemele. Pentru a utiliza controlul ca masaj manual, comutati in modul „IN”. Piesa centrala ovala ofera socul odata ce palma atinge orice alta parte a metalului. Pentru a utiliza unitatea de alimentare comutati-o in modul „OUT” si conectati clemele. Include: Unitate de alimentare portabila cu sonda electrica de placere Super-Soft Luv Touch.

Utilizati 1 baterie CR2032 ce se cumpara separat.

  • Cleme pentru mamelon cu electrostimulare
  • Telecomanda folosita si ca o jucarie electrica separat 

Socuri la mamelon!
Clemele pentru mamelon atarna placut de mamelon si le stimuleaza cu presiune. Stimularea poate fi crescuta cu electro-controlul inclus, care este usor de utilizat. Telecomanda transfera impulsurile electrice direct catre clemele pentru mamelon. Telecomanda poate fi folosita si ca aparat de masaj cu soc. Articolul perfect pentru incepatorii care descopera lumea electro-sexului sși un must-have pentru experti!

 

  • Nipple clamps with electro-stimulation
  • Remote control also used as a separate electro-toy
  • Includes a battery

 

Nipple shocks!
The nipple clamps hang pleasantly from the nipples and stimulate them with pressure. The stimulation can be increased with the included electro-control that is easy to use. The remote control transfers electrical impulses straight to the nipple clamps. The remote control can also be used as a shock massager. The perfect item for beginners discovering the world of electro-sex and a must-have for experts!

Includes a battery: 1 x CR2032. ABS, metal.

Brand:
Fetish Fantasy Series

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie