Ylang-Ylang Shiatsu Massage Oil 250ml

619140
in stoc
79,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Ylang-ylangul, in zonele din care provine este numit "Floarea florilor" pentru mirosul sau aparte. 
Uleiul de ylang-ylang este un reputat afrodiziac si este folosit si apreciat de multe culturi: in Indonezia, traditia cere ca patul de nunta al tinerilor casatoriti sa fie presarat cu flori de ylang-ylang. In Filipine, femeile obisnuiesc sa foloseasca creme de piele avand ca baza uleiul de nuca de cocos si parfum de ylang-ylang. In epoca victoriana in Anglia, era foarte popular uleiul Macassar pentru tratamentul parului, in compozitia caruia intra si acest ulei. Cantitate 250ml.

Esenta de ylang-ylang are un efect calmant , favorizand relaxarea.
Uleiul de ylang-ylang are reputatia unui afrodiziac eficace atat pentru barbati cat si pentru femei. Utilizarea lui duce la depasirea inhibitiilor si la crearea unei atmosfere speciale, propice relatiilor de cuplu. Se poate utiliza in candela si mai ales pentru un masaj exotic, senzual.
Uleiul de ylang-ylang este foarte potrivit pentru persoanele foarte ocupate, care muncesc din greu, adesea în conditti tensionate, chiar stresante si care au foarte putin timp liber. Utilizând ylang-ylang veti reusi sa va relaxasati, veti incepe sa va simtiti mai bine si va v-a reveni pofta de viata.

Brand:
Shiatsu

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie