WE-VIBE Sync Fuchsia

3220
in stoc
Pret vechi: 699,99 Lei ( - 14% )
599,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

WE-VIBE Sync Fuchsia pentru cupluri foarte silentios si cu motor extrem de puternic pentru stimularea concomitenta a punctului G si a clitorisului. Rezistent la apa 100% waterproof pentru placeri in cada sau sub dus, dimensiuni 7.3 x 4 x 3 cm, cu baterie integrata si incarcator de priza. Material silicon medicinal, husa de pastrare inclusa.

WE-VIBE Sync Fuchsia produs exceptional, foarte avansat tehnologic este rodul multor studii medicale de specialitate, cercetarilor medicilor sexologi si testelor de satisfactie aplicate mai multor cupluri.

Butonul de comanda al  din varful stimulatorului clitoridian asigura un control simplu si eficient al celor 10 moduri de vibratie. Utilizand butoanele up/down ale telecomenzii fara fir puteti regla intensitatea vibratiilor pe 10 nivele sau tineti apasat butonul pentru a urca la nivelul maxim imediat. Utilizati butoanele left/right pentru a merge inapoi sau inainte in modurile de vibrare, inclusiv modul nou Echo vibe care alterneaza intre vibratiile punctului G si clitoridiene.

Un scurt rezumat al caracteristicilor WE-VIBE Sync Fuchsia:

- Control intensitatii de la distanta, wireless

- Realizat din silicon medical de calitate, matasos, ultraconfortabil

- Compact, se fixeaza bine pe forma vaginului;

- Sectiunea din mijloc se fixeaza bine, realizand un vibrator panty excelent;

- Cele doua motoare puternice si ultrasilentioase furnizeaza o stimulare intensa;

- 10 moduri de vibratie inclusiv modul Echo vibe;

- Acumulator reincarcabil cu conectare USB;

- Reincarcare in 4 ore si pana la 3 ore de functionare;

- Cutie discreta pentru ambalare, depozitare si transport;

- Garantie 1 an;

- usor de curatat, cu apa si sapun;

- Telecomanda functioneaza cu baterie de litiu (CR2032) ce poate fi inlocuita;

- Utilizati doar cu lubrifiant pe baza de apa.

Recomdare: Inainte de prima utilizare WE-VIBE Sync Fuchsia va recomandam sa lasati vibratorul la incarcat minim 24 de ore pentru a obtine randamentul maxim si obtinerea unei durate maxime de utilizare a acumulatorului.

Cutia WE-VIBE Sync Fuchsia contine: vibrator wireless, cablu incarcare USB, statie de incarcare, telecomanda wireless, husa de pastrare, baterie integrata reincarcabila.

 

Apropiati-va mai mult decat oricand cu functiile inovatoare ale lui Sync. Sincronizarea este conceputa pentru a fi savurata impreuna cu un partener in timpul sexului. Ea primeste o stimulare puternica a clitorisului si a punctului G si impreuna, amandoi impartasiti vibratia. Fiecare corp este unic. De aceea, Sync poate fi ajustat pentru a se potrivi formei tale unice. Exista doua puncte reglabile pentru a viza mai bine punctul G si clitorisul cu mai multa sau mai putina presiune. Sincronizarea se potriveste confortabil chiar si atunci cand schimbati pozitiile in timpul sexului. Telecomanda poate schimba modurile de vibratie, precum si intensitatea. Oricare partener poate folosi telecomanda, aceasta functioneaza pana la o distanta de 3 metri.

Dimensiunea produsului: 7,48 x 4,17 cm
Lungime totala: 7,48 cm
Vibreaza: Da
Moduri de vibratie: 7
Moduri de viteza: 3
Rezistenta la apa: Impermeabil
Bodysafe: Da
Material exterior din silicon sigur pentru corp
Reincarcabil: Da
Telecomanda: Da
Se conecteaza cu smartphone: Da

Specificatiile complete ale produsului pot fi vizualizate numai atunci cand v-ati conectat cu succes

We-Vibe proiecteaza si produce vibratoare solo si de cupluri la nivel mondial. Inginerii nostri de clasa mondiala si designerii industriali lucreaza indeaproape cu experti in sanatate sexuala, medici si consumatori pentru a proiecta si dezvolta produse intime care functioneaza in sincronizare cu corpul uman. Folosim tehnici si instrumente de ultima generatie pentru a ne asigura ca produsele noastre stabilesc noi standarde industriale pentru design ergonomic si performanta ridicata, ramanand in acelasi timp ecologice si sigure pentru corp.


Get closer than ever with Sync's innovative features. Sync is designed to be enjoyed with a partner during sex. She gets powerful stimulation to her clitoris and G-spot and together, you both share the vibe. Not two bodies are the same. That's why Sync can be adjusted to fit your unique shape. There are two adjustable points to better target the G-spot and clitoris with more or less pressure. Sync fits comfortably in place even as you change positions during sex. The remote can change vibration modes as well as the intensity at the moment. Either partner can use the remote and it works up to a distance of 3 meters.

Brand: We-Vibe


Specifications:
Length 7.48 cm
Diameter N/A
Material: Silicone
Vibration modes: 7
Speed ​​modes: 3

Extra info: None
Batteries incl.

Brand:
WE VIBE

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie