Vibrator Natural Incalzire 48 Grade, cu cap rotativ si ventuza, Fiery Dong Flesh

7800
in stoc
269,90 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile
Vibrator Natural cu incalzire la 48 Grade, cap rotativ si ventuza, Fiery Dong Flesh cu scrot realistic din material bun si performant (moale), imita perfect un penis real. Dimensiuni 20,4 cm lungime si diametru variabil in lungime cca. 3,5cm. Alegerea perfecta a unui penis vibrator cu scrot ultra realistic. Utilizati 4 baterii AAA care se pot achizitiona separat din magazinul nostru.

Fiery Dong Flesh este un vibrator cu design realistic, prevăzut cu funcție de incălzire care are rolul de a simula extrem de bine un penis real. Se încălzește până la 48 °C și are și are multiple viteze de vibrație. Capul rotativ oferă extra stimulare vaginală în timpul penetrării.

Beneficiaza de o textura moale care reflectă foarte bine pielea. Gland bine definit, vene foarte pronuntate.
Vibratorul are multiple functii de vibratie, insa mai are pe langa capul rotativ si functia de incalzire care poate ajunge până la 48 °C pentru o penetrare relaxanta. Functiile sale fac aceasta jucarie sa fie cu adevarat speciala deoarece iti poate oferi o experienta unica cum nici un alt vibrator nu o poate face.

Este prevazut de asemenea cu o ventuza foarte puternica cu ajutorul careia poti lipi vibratorul pe faianta sau pe gresie... oriunde pentru a-l putea folosi fara maini.

The PVC vibrating dong is an amazing dildo that has realistic textures. With a thick flesh coloured shaft that has a veined texture and a full bulbous head and firm balls, this luscious vibrating dildo is made to give you intense pleasure. This toy has multiple vibrating speeds, heating fuction to make you feel the warmth inside you, suction cup at the base of the shaft that will hold to any smooth surface allowing you to go hands free and a remote so as to ease control while satisfying your cravings.-Vibration,rotaion,super sucktion,heating,Material: PVC 4AA Barrteries
Brand:
Lybaile

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie