Vibrator Intense Rabbit Roger Pink

4588
in stoc
89,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Vibratorul Roger Rabbit Pinkeste proiectat ergonomic pentru a satisface o stimulare precisă care poate fi folosită în toate zonele erogene. Conturul, forma și moliciunea permit jocul fără mâini!

Pe cât de ușor este de utilizat, este la fel de ușor de curățat și depozitat. Intense Rabbit este un stimulator perfect puternic, mic și compact. Ideal de purtat in geanta la birou sau in calatorie.

Este recomandat să îl folosiți cu un lubrifiant pe bază de apă al mărcii Waterfeel și să terminați cu un săpun de curățare pe bază de apă și cu pH neutru pe lângă utilizarea spray-ului waterfeel toycleaner care completează curățarea extremă.

Tăcut
Material; Silicon medical și ABS
Puternic
Functioneaza cu 3 baterii LR44 incluse
9 centimetri lungime
1 viteza

Intense Rabbit Roger Pink.
Our Roger Rabbit is ergonomically designed to meet precise stimulation that can be used in all erogenous zones. The contour, shape and softness allow hands-free play!

As easy as it is to use, it is equally easy to clean and store. Intense Rabbit is a perfect powerful, small and compact stimulator. Ideal to carry in the bag to the office or travel.

It is recommended to use it with a water-based lubricant of the Waterfeel brand and finish with a water-based cleaning and neutral pH soap in addition to using the waterfeel toycleaner spray that complements the extreme cleaning.

Silent
Material; Medical Silicone and ABS
Powerful
It works with 3 LR44 batteries included
9 Centimeters long
1 speed

Brand:
Erotica

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie