Stimulent Sexual Puternic, Spray Ulei Canabis Sativa, Olimpya Vibrating Pleasure Oil, 6 ml

4173
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Pret vechi: 149,99 Lei ( - 33% )
99,99 Lei
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Stimulent Sexual Puternic, Spray Ulei Canabis Sativa, Olimpya Vibrating - Extra Power Cannabis Pleasure Oil, 6 ml Ulei din seminte de Canabis Sativa, Olimpya Vibrating Pleasure Oil! Un produs diferit, deosebit... cum nu ati mai vazut pana acum, mai puternic si mai senzational decat orice alt produs stimulator sexual existent! Un stimulent extra puternic pentru placeri intime cu efecte garantate pentru femei dar intre timp au inceput sa-l foloseasca si barbatii... Cu o singura picatura masati clitorisul sau glandul penisului, efectul apare in cca.10-20 secunde si tine pana la 45 minute! Asta e senzational! 45 de minute de senzatii tari cu o singura picatura! Brand Olimpya, Spania

Acest ulei de masaj este unisex si extrem de eficient. Doar o picatura aplicata pe clitoris, sau pe glandul penian, porneste un efect puternic electrizant, foarte asemanator cu senzatia produsa de un vibrator. Efectul sau incepe la secunde dupa aplicare si poate dura pana la 45 de minute!

Majoritatea intensificatoarelor de orgasm genereaza de obicei senzatii de incalzire sau racire. Uleiul de masaj Olimpya Vibrating - Extra Power Cannabis Pleasure Oil produce o senzatie complet diferita. Un efect unic si intens electrizant/vibrant.

UTILIZARE: Aplicati o picatura pe clitoris sau pe gland, in cazul barbatilor, si masati usor zona. In 10-20 de secunde veti incepe sa observati efectul electrizant.

Intensificator de orgasm cu * ulei pur din seminte de cannabis. *
· *Efect intens electrizant/vibrant.*
· *Persistent (pana la 45 de minute).*
· Pe baza de produse naturale.
· Fara parabeni.
· Fara zahar si fara gluten.
· *Nu contine THC sau CBD*

Imediat incep furnicaturile, un fel de vibratii, sexul tau incepe sa vibreze la propriu de placere iar toate senzatiile se amplifica de 100 de ori. Cu siguranta u ai mai simtit asa ceva pana acum. Utilizati cu atentie, nu foarte mult deoarce este destul de puternic. Nu depasiti doza recomandata. Mod de prezentare flacon 6ml.


Olimpya Vibrating - Extra Power Cannabis Pleasure Oil is a potent stimulant that contains seed oil Cannabis Sativa. Its unique formulation, it took over a year to develop, he has borne fruit one of the most powerful, different and long-lasting effect of stimulating market. 

Olympia is the liquid of the gods! A powerful stimulant containing Cannabis sativa seed oil provides a lasting effect with a stimulation from mild to strong perceptible by anyone regardless of sensitivity.

It has been developed to stimulate intensely allowing a stronger orgasm.

It suffices just to apply a single drop in the erogenous zones and you will feel an effect at 10-20 seconds. A unisex oil that extends over the desired area with a gentle massage, after its application the action begins, a tickling effect begins.

Main features

  • Powerful unisex stimulant
  • Contains cannabis seed oil
  • Powerful tingling sensation
  • Liquid vibrator
  • Long duration (Up to 45 min)
  • Without parabens
  • No sugar or gluten
  • 100% Vegan
  • 6ml
  • A revolutionary effect for incredible sensations, use Olympia and improve your sex life!
Brand:
Olimpya
Bun, efect aproape instantaneu, ne ajuta mult sa ajungem amandoi la orgasm in acelasi timp (mai mult iubita ca eu nu aveam probleme dar ea ajungea mai greu inainte la orgasm, acum lucrurile s-au schimbat)
Scrie recenzie