Prezervative cu Incalzire Hot Amor 3 buc.

500381
in stoc
12,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Prezervative Amor Hot Moments cu efect de incalzire pentru maxima placere, cutie 3 bucati.

Prezervativele Amor Hot Moments sunt confectionate din latex, sunt netede si lubrifiate, au rezervor pentru sperma si un diametru de 52 mm. Lubrifiantul folosit pentru aceste prezervative are efect de incalzire, astfel incat partidele de amor vor fi fierbinti si pasionale.

Amor Hot Moments sunt prezervative din latex cu o forma clasica de rezervor, stimulante si imbogatite cu lubrifiant fierbinte. Ideale pentru momentele fierbinti, aceste prezervative ofera un efect de incalzire si o senzatie intima placut pasionala. Pachetul contine 3 prezervative testate dermatologic si electronic cu o latime nominala de 52 mm. Prezervativele, atunci cand sunt folosite corect, protejeaza femeia de sarcini nedorite si protejeaza ambii parteneri de bolile cu transmitere sexuala.

AMOR Hot Moments Condoms 3 pcs.

Inca din 1968, compania Amor Gummiwaren GmbH s-a dedicat fabricarii prezervativelor de calitate superioara. Ele sunt testate si controlate electonic pentru a asigura siguranta maxima, protectie impotriva sarcinilor nedorite si a bolilor cu transmitere sexuala.

Prezervativele Amor Hot Moments sunt confectionate din latex, sunt netede si lubrifiate, au rezervor pentru sperma si un diametru de 52 mm. Lubrifiantul folosit pentru aceste prezervative are efect de incalzire, astfel incat partidele de amor vor fi fierbinti si pasionale.

 

Brand:
Amor
Culoare:
  • Naturala
Material:
  • Latex
Sexul:
  • Barbat

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie