Prelungitor de Penis Profesional, cu Tepi silicon si inel testicole

237024
in stoc
Pret vechi: 149,99 Lei ( - 27% )
109,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Prelungitor de Penis Profesional, cu Tepi silicon si inel testicole. Prelungitor Penis cu protuberante stimulatoare, faci sex Profesional! Acest prelungitor de penis are tepi din silicon si este dintr-un material moale si flexibil. Se muleaza perfect penis pe penisul dvs.

Mansonul prelungitor de penis este realizat din silicon lichid asemanator pielii pentru acea senzatie ultra-realista si este sculptata cu experienta pentru a avea un aspect realist. Acest manson extensie pentru penis ofera o senzatie naturala se conformeaza erectiei dvs. cu un tija confortabila si goala si un inel pentru testicule pentru o potrivire sigura care nu se va misca in timpul jocului. Peretii grosi ai mansonului si nodurile moi din silicon ofera si mai multa stimulare cu fiecare impingere femeia se va urca pe pereti de placere.

Caracteristici:

  • Submersibil: DA
  • Material: Silicon
  • Culoare: aspect ultra natural

 

Pretty Love produce produse cu standarde de calitate exigente, toate produsele sale sunt proiectate în Statele Unite

V-ati intrebat vre-o data.. Ce este un prelungitor de penis?
E greu sa gasiti o metoda de mariere a penisului eficienta si pentru totdeauna:
Mai usor insa este sa folositi un manson pentru penis, un prelungitor de penis care va face ca penisul dvs.sa creasca imediat in grosime si mai ales in acest caz in lungime!
Penisul dvs.va ajunge imediat la o remarcabila lungime superioara cu acest prelungitor cu lungimea totala de 16.5 centimetri, intr-adevar nu-i rau!

La ce foloseste un prelungitor de penis?
Uneori e foarte bine sa ai un penis mai lung si mai gros, cu acest prelungitor de penis iti oferi cativa centimetri in plus
iar asta contează cel mai mult. Elastic, va adera perfect la penisul dvs dvs., si va garanta o penetrare record.

Cum se utilizeaza un prelungitor de penis?
Se monteaza prelungitorul pentru penis direct pe penis inainte de lubrifiere.
La sfarsitul fiecarei utilizari este necesar sa se curete prelungitorul cu un detergent anti-bacterian specific pentru jucariile sexuale.

  

The case is made of skin-like liquid silicone for that ultra-realistic feel and is expertly sculpted to have a realistic look. This natural-feeling penis extension sleeve conforms to your erection with a comfortable, hollow shaft and testicle ring for a secure fit that won't move during play. The thick sleeve walls and raised knots offer them even more stimulation with each thrust.

Characteristics:

  • Submersible: YES
  • Material:Silicone
  • Color: Fresh color

 

Pretty Love manufactures products with demanding quality standards, all of its products are designed in the United States

Brand:
Pretty Love

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie