Modalitati de plata

Modalitati de plata:

1. Plata prin CARD. Aceasta metoda de plata iti ofera taxa de transport ZERO (transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare minima de 50 lei )

2. Plata Ramburs - la primirea coletului (cea mai folosita metoda)
Platesti marfa/coletul la curier (Fan Courier / TNT sau Posta Romana) in momentul in care o ridici. Aceasta metoda este cea mai costisitoare datorita comisioanelor percepute pentru a ne returna banii incasati de la tine. Costul de livrare este de 17 lei indiferent de localitatea din Romania. Poti avea Taxe de Livrare ZERO daca comanda ta depaseste valoarea de 500 lei. Daca vrei sa-ti trimitem marfa in alta tara decat Romania intreaba-ne cat costa deoarece in functie de destinatie si greutatea coletului, taxele de livrare difera. Livram in orice tara.

3. Plata Online - cu orice tip de card in lei sau in valuta (poti plati din Romania sau daca esti in strainatate)
Comisionul este zero. Plata se face in siguranta si discret, iar procesarea platii se face prin procesare 3D Secure prin intermediul MobilPay

4. Plata direct la Magazinele EROTICA - comanzi online, ridici marfa si platesti la ridicare dintr-unul din magazinele EROTICA din Bucuresti. Dupa ce comanzi te rog suna la numarul 0723.369.888 ca sa-ti spunem de unde poti ridica produsul (verificam stocul magazinelor si ti-l rezervam la cel mai apropiat magazin de tine unde este produsul disponibil). In aceasta varianta NU mai platesti contravaloarea transportului.

5. Direct in cont sau prin transfer bancar
Poti face plata direct de la banca ta alegand una din cele doua metode:
a) depui banii reprezentand valoarea marfii comandate + transport in contul nostru, sau
b) prin Ordin de Plata.

Informatiile de care ai nevoie sunt:

Beneficiar:
Exclusive Promotion srl
Bd. Corneliu Coposu nr.3, bloc 101, scara 2, etaj 1, ap.17, sector 3, Bucuresti
CUI: RO13726405
IBAN: RO58BTRL04101202797392XX
deschis la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani