Bine de stiut

Mini lumanare de masaj si ambient SHUNGA, cu aroma de ciocolata, 30 ml

in stoc
9229
-14%
Candela_Masaj_Shunga_Excitation_Ciocolata

29,99 Lei

Pret vechi: 34,90 Lei
+

Poti plasa comanda si telefonic
Sunati la 0723.369.888

Livrare rapida 
In doar 24 de ore

Modalitati de plata sigure
Adaptate la posibilitatile tale

30 zile GARANTIE retur
Pentru orice produs comandat

Mini lumanare de masaj erotic si ambientala SHUNGA, cu aroma de ciocolata , 30 ml. Lumanare rece ce arde pentru o atmosfera romantica, picaturile de ulei ce se creeaza nu sunt foarte fierbinti dar lasa un miros si o excitare maxima in timpului preludiului de masaj erotic. Lumanarile de masaj... Citeste mai mult

Mini lumanare de masaj erotic si ambientala SHUNGA, cu aroma de ciocolata, 30 ml. Lumanare rece ce arde pentru o atmosfera romantica, picaturile de ulei ce se creeaza nu sunt foarte fierbinti dar lasa un miros si o excitare maxima in timpului preludiului de masaj erotic.

Lumanarile de masaj pe baza de soia pot fi utilizate atat ca o lumanare in ambianta, cat si ca un ulei de masaj intim. Aprindeti lumanarea si lasati-o sa arda timp de aproximativ 20 de minute. Stingeti flacara si turnati o cantitate mica in palma mainii. Aplicati liber peste tot corpul pentru un masaj senzual. Misiunea artei erotice SHUNGA este de a oferi produse de calitate pentru a spori intimitatea pentru cuplurile care doresc sa adauge varietatea si senzualitatea in relatia lor.

*parfumul este scos in evidenta in timpul folosirii

*lasa pielea moale si matasoasa

*ingrediente 100% naturale

Ingrediente (INCI): Ulei de soia hidrogena, Ulei de cocos, Parfum, Ulei de migdale dulci, Ulei de caramel, ulei de avocado, ulei de portocale, ulei de susan,, ulei de seminte de struguri, Vitamina E, alcool benzilic, alcool cinamilic, citral, alcool amilcinamic, eugenol, izoeugenol, salicilat de benzil, cinamal, cumarin, D-limonen, geraniol, benzil cinamat, lilial, Ionona, metil 2-octinat, farnesol, ulei de canola.

Shunga Excit/Heady Chocolate Mini Massage Candle

Cele mai populare