Masca Bondage Hood with Blonde Tail

3298
in stoc
399,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Masca Bondage Hood with Blonde Tail. Masca bondage piele ecologica cu deschidere la gura si ochi pentru jocuri bondage in care o persoana imobilizata primeste sex oral de la mai multe persoane fara sa stie cine o violeaza.. Masca Bondage pentru sex in grup fantezii bondage BDSM viol si umilire.

Îndeplinește-ți fanteziile fetișului cu această glugă din piele moale care ascunde fața în timp ce ține ochii, nasul și gura libere! O perucă lungă blondă este atașată în partea de sus a glugăi pentru un efect fermecător. Acest păr poate fi, de asemenea, folosit pentru jocul de senzații, în același mod în care ați folosi un tickler de pene.

Explorează dorința de a fi legat și neputincios sau de a părea excepțional de puternic! Această glugă este perfectă pentru jocul de obiectivare și se împerechează cu ușurință cu alte accesorii din piele, astfel încât să poți adăuga această glugă la seturile tale actuale de temniță fără nicio problemă.

Dimensiuni: 39 cm lungime totala, 41 cm latime totala, 60 cm circumferinta gatului, 71 coada de cal lunga

Materiale: piele PU, metal (fără nichel)

Culoare: negru

Caracteristici cheie:
FIT CONFORT - Proiectat cu o căptușeală interioară moale pentru a vă mângâia ușor fața, păstrându-vă trăsăturile ascunse. Spatele cu șireturi îl face ideal pentru ca această glugă să se simtă în siguranță și să se potrivească cel mai mult
Orificii pentru ochi, nas și gură: ținând cont de confortul utilizatorului în jurul ochilor și gurii. Cele două nări mici ajută la creșterea fluxului de aer și a confortului.
Coada de cal de 71 cm: atașată pentru a arăta seducător și feminin. Aceste încuietori pot servi și pentru a tachina cu jocul de senzații și pentru a oferi o senzație de furnicături ușoare.

Materiale: piele eco, metal. Colectia STRICT de la brandul american XR Play Hard.

 

Fulfill your fetish fantasies with this soft leather hood that hides the face while keeping the eyes, nose and mouth free! A long blonde wig is attached to the top of the hood for a charming effect. This hair can also be used for sensation play in the same way you would use a feather tickler.

Explore the desire to be bound and powerless or to appear exceptionally powerful! This hood is perfect for objectification play and easily pairs with other leather accessory pieces so you can add this hood to your current dungeon sets without a problem.

Measurements : 39 cm in total length, 41 cm in total width, 60 cm in neck circumference, 71 long ponytail

Materials: PU leather, metal (nickel free)

Colour: black

Key features:
COMFORTABLE FIT - Designed with a soft inner lining to gently caress your face while keeping your features concealed. The lace-up back makes it ideal for this hood to feel secure and fit most
Eye, Nose and Mouth Holes: Keeping user comfort in mind around the eyes and mouth. The two small nostrils help increase airflow and comfort.
71 cm Ponytail: Attached to look seductive and feminine. These locks can also serve to tease with sensation play and give a mild tingling sensation.

Brand:
PLAY HARD

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie