Lubrifiant Durex, Intense Orgasmic Gel Stimulator, 10 ml

650056
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
69,99 Lei
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Lubrifiant intim Durex, Intense Orgasmic Gel, 10 ml, produs pentru Scandinavia.

Durex Orgasmic Gel este conceput pentru a oferi femeilor orgasme mai intense. Gelul poate induce o senzatie de cald, racoare sau gadilat. Compatibil cu jucariile erotice si produsele din latex. Inodor. Flacon mic cu 10 ml, suficient pentru 20 de utilizari.

Mod de utilizare: masati usor produsul pe clitoris si in alte zone erotice sensibile. Urmati instructiunile de pe ambalaj. Evitati contactul gelului cu ochii, ranile deschise sau crapaturile pielii. Intrerupeti utilizarea daca observati semne de iritare a pielii. Consultati un medic daca iritatia nu dispare. Nu utilizati daca dumneavoastra sunteti insarcinata sau alaptati. Termen de valabilitate ambalaj deschis: 6 luni.

Lubrifiantul Durex Intense Orgasmic este sub forma de gel cu stimulator DesirexTM special conceput pentru orgasme mai rapide si mai puternice!  Doar 2-3 picaturi pe clitoris in timpul preludiului, te vor duce repede in al 9-lea cer, senzatiile electrizante de cald si rece te vor invalui instantaneu! Sensibilitatea zonelor ei intime va fi atat de mare incat va avea 20 de orgasme in 10 minute! Gelul lubrifiant Durex Intense Orgasmic este cel mai performant lubrifiant cu stimulare inventat vreodata si cel mai apreciat gel lubrifiant pentru femei din lume!

Instructiuni utilizare Gel lubrifiant Durex Intense Orgasmic: Scoateti capacul, rotiti pentru a deschide si apasati pompa de mai multe ori. La prima utilizare, poate dura pana la 10 apasari pentru a scoate produsul din flacon. Data viitoare cand veti utiliza produsul, veti distribui mai repede cantitatea potrivita de gel. Masati usor clitorisul precum si zonele intime. Poate ajunge pana la maxim 20 de utilizari.

Gelul Durex Intense Orgasmic

For intense climaxes! Durex Intense Orgasmic Gel.
This sensational orgasm gel intensifies a woman´s pleasure because its warming, cooling or tingling effect increases sensitivity in the intimate area. It can enhance your love life!
10 ml (can be used approx. 20 times).

Durex Intense este un gel stimulator pentru femei, destinat a-i oferi mai multă plăcere. Doar câteva picături în timpul preludiului și formula specială va ajuta la producerea unor valuri electrizante de cald și rece, precum și furnicături ce pot spori sensibilitatea zonelor intime pentru o plăcere mai intensă.

Până la 20 de experiențe cutremurătoare într-o singură sticluță - pentru a ajuta la atingerea unei experiențe mai intensă pentru ea și a unei experiențe sexuale chiar și mai vibrante pentru amândoi. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, 8 din 10 femei care au testat Durex Intense Gel au atins marele O! Durex Intense Gel nu este un lubrifiant, este un gel stimulator, așa că sunt necesare doar 2-3 picături. Oamenii sunt însă diferiți, așa că pentru tine pot fi necesare 2 picături sau poate mai multe. Acordă-ți timp să înțelegi cum reacționează corpul și cum să obții o stimulare maximă cu Durex Intense Gel.

  • Durex Intense Gel este destinat sporirii plăcerii femeilor
  • Conține gelul stimulator Desirex™ care ajută la creșterea sensibilității zonelor intime feminine
  • Formula specială ajută la generarea unor valuri de senzații electrizante de cald și rece sau furnicături
  • 80% dintre femeile care au testat Durex Intense Gel au atins marele O.
  • Până la 20 de experiențe cutremurătoare într-o singură sticluță

 

O EXPERIENȚĂ DIN CARE CÂȘTIGĂ AMBII PARTENERI

Nu-ți asuma riscuri când vine vorba de plăcere

Durex are peste 80 de ani experiență în fabricarea prezervativelor. Așa că nu este o surpriză că marca Durex este lider mondial în materie de prezervative.

Simplu de folosit

Pasul 1

Se desface capacul sticluței.

 

Pasul 2

Se rotește capătul sticluței un sfert de tură.

Pasul 3

Se pompează 2-3 picături.

 

Pasul 4

Se masează ușor în zona intimă feminină.

 

Brand:
Durex
Sexul:
  • Femeie

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie