Lubfrifiant Just Glide Premium, cu acid hialuronic si pantenol, 20ml

626082
in stoc
8,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Lubfrifiant Just Glide Premium, cu acid hialuronic si pantenol, 20ml

Just Glide Premium Original este un lubrifiant medicinal deosebit. Hraneste vaginul cu acid hialuronic si pantenol! Just Glide Premium Original este 100% vegan si se spala usor. Este sigur de utilizat cu prezervative din latex. Inodor si fara gust. Pantenolul calmeaza pielea si creeaza o bariera. De asemenea, are un efect regenerant.

Acidul hialuronic este hidratant si face ca gelul sa se simta cu adevarat neted. Contine panthenol un ingredient minune care ajuta la elasticitatea pielii si o mai usoara penetrare.

Lubrifiantul Just Glide Premium Original regenereaza si hraneste cu pantenol. Poate fi folosit cu jucarii erotice. Lavabil, inodor si fara gust Sigur de utilizat cu prezervative din latex. Flaconul mic de 20ml este cantitatea perfecta pentru a o lua cu dvs in calatorii, sau in drumetii, cand aveti chef de o partida.

  • Lubrifiant medical
  • Cu acid hialuronic
  • Cu pantenol

Hraneste cu acid hialuronic si pantenol!
Alunecă spre plăcere cu Just Glide și bucură-te de distracția de lungă durată. Lubrifiantul pe bază de apă Just Glide este 100% vegan. De asemenea, nu conține ulei și nu este gras. Se spală ușor. Este sigur de utilizat cu prezervative din latex. Inodor si fara gust. Pantenolul calmează pielea și creează o barieră cutanată. Are si efect regenerant. Acidul hialuronic este hidratant și face gelul să se simtă cu adevărat neted.
Cantitate: 20 ml.

 

  • Medical lubricant
  • With hyaluronic acid
  • With panthenol

 

Nourishes with hyaluronic acid and panthenol!
Glide into pleasure with Just Glide and enjoy long-lasting fun. Just Glide water-based lubricant is 100% vegan. It is also free from oil and non-greasy. It washes off easily. It is safe to use with latex condoms. Odourless and tasteless. The panthenol soothes the skin and creates a skin barrier. It also has a regenerating effect. The hyaluronic acid is moisturising and makes the gel feel really smooth.

Brand:
Just Glide

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie