Lovers Body Paints, Set body painting, ciocolata cu lapte, capsuni, alba, 3 bucati, 180 gr

in stoc
59,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Lovers Body Paints, Set body painting, ciocolata cu lapte, capsuni, alba, 3 bucati, 180 grame. Producator Spencer & Fleetwood.

Pachet de trei sticle de vopsea pentru corp.
3 arome de ciocolata cu capsuni, ciocolata cu lapte si ciocolata alba.

Cantitate: 3 sticle de 60 de grame fiecare

Ciocolata lichida speciala pentru body painting. Picteaza 100% dupa inspiratie, comestibila. Ciocolata de pictat. Zonele erogene pot deveni gustoase.. un preludiu pentru o aventura erotica.

Spencer&Fleetwood Chocolate Bodypaint adauga creativitate si entuziasm suplimentar preludiului. Aceasta vopsea de corp cu ciocolata de cea mai buna calitate are o duza la indemana pentru o aplicare usoara si controlata in zonele erogene. Folositi limba pentru a indeparta vopseaua Spencer&Fleetwood Chocolate Body de pe corpul partenerului / partenerei dvs. pentru o dorinta mai starnitoare.

Fii un adevarat artist in timp ce iti decorezi partenerul / partenera intr-o piesa de arta delicioasa. Aplicati vopseaua de corp pe partile dorite ale corpului partenerului/ partenerei.

Delicioasa ciocolata care stimuleaza papilele gustative si utilizarea limbii pentru a indeparta ciocolata ofera o placere sexuala suplimentara amandurora.

Este timpul sa-ti arati toata arta si sa te joci cu partenera ta intr-un mod foarte dulce si distractiv. Iubitorii de vopsele de corp si aromele lor delicioase de ciocolata cu capsuni, ciocolata alba si ciocolata cu lapte vor fi completarea perfecta a unui preludiu distractiv.

 

Lovers Body Paints. Each pack contains decadent dark, strawberry & milk flavour chocolate paint pots.

• 3 x 56g pots

Brand:
Spencer & Fleetwood

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie