LELO, Vibrator pentru cupluri, Tiani 3, Cerise

24398
in stoc
799,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

LELO, Vibrator pentru cupluri, Tiani 3, Cerise

  • SATISFACTIE GARANTATA. Pentru cuplurile care nu sunt niciodată timide, TIANI 3 Cerise oferă plăcere intima și satisfacție garantată. Dacă te simți îndrăzneț și dornic să descoperi un mod cu totul nou de a te bucura de sex, ar trebui să încerci acest aparat de masaj – un braț vibrează puternic în interiorul tău, iar celălalt îți masează clitorisul, totul în timp ce transmite plăcere pe toată lungimea lui.
  • MOALE ȘI FLEXIBIL PENTRU A SE POZIȚIE TUTUROR - TIANI 3 îndoituri pentru a se potrivi tuturor formelor corpului pentru o potrivire confortabilă, somptuoasă.
  • CONTROL FĂRĂ FĂRĂ PENTRU PLACERE FĂRĂ MÂINI - Telecomanda SenseMotion vă permite să reglați intensitatea cu o mișcare a încheieturii mâinii.
  • SEX MAI BUN PENTRU CUPLURI AVENTURoase - Conceput pentru a îmbunătăți senzațiile de sex pentru cupluri.
  • LELO. Brandul care avea să devină LELO a apărut în 2003, când trei designeri s-au reunit la locul potrivit, la momentul potrivit, cu ideea potrivită. A fost o idee care în cele din urmă avea să remodeleze și să depășească limitele unei întregi industrii: realizarea de produse intime de înaltă calitate și la fel de frumoase ca cele pe care le expunem cu mândrie.

LELO - TIANI 3 CERISE


Tiani 3 is the new and improved version of LELO's original Red Dot Design Award-winning couples’ massager, worn by women when making love. The enhanced powerful vibrations provide targeted sensations to the clitoris, while the smooth silicone design gives ultimate pleasure and comfort.
Waterproof, rechargeable and remote-controlled, Tiani 3 is the go-to LELO design for sharing simultaneous orgasms with your partner.

Materials: FDA-approved body-safe silicone/ABS
Size: 78 x 44.5 x 32 mm
Weight: 42g
Battery: Li-Ion 3.7v 200mAh
Charging: 2h at 5.0 V 70mA
User time: 1h
Standby: 90 days
Frequency: 125Hz
Wireless range: 12 meters
Max noise level: lower than 50dB

Brand:
Lelo
Culoare:
  • negru

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie