Bine de stiut

Doc Hammer - Chef de Sex

in stoc
614874
Doc_Hammer - Chef de Sex

39,90 Lei

+

Poti plasa comanda si telefonic
Sunati la 0723.369.888

Livrare rapida 
In doar 24 de ore

Modalitati de plata sigure
Adaptate la posibilitatile tale

30 zile GARANTIE retur
Pentru orice produs comandat

Doc Hammer Pop Master - cutie cu 3 capsule este un supliment alimentar UNISEX (pentru ambii parteneri), ce produce cresterea dorintei sexuale la femei si o rapida si puternica revitalizare-recuperare la barbati. Doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi, doza ce nu trebuie depasita. Efectul... Citeste mai mult
Doc Hammer Pop Master - cutie cu 3 capsule este un supliment alimentar UNISEX (pentru ambii parteneri), ce produce cresterea dorintei sexuale la femei si o rapida si puternica revitalizare-recuperare la barbati. Doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi, doza ce nu trebuie depasita. Efectul apare dupa min. o ora de la administrare. Stimuleaza forta sexuala la barbati si creste foarte mult libidoul la femei. Contine extracte puternice de L-Arginina, Taurina si Cofeina. Fabricat in Germania.

Doc Hammer Pop Master. Dietary supplement with selected ingredients like L-arginine, taurine and caffeine. Supports natural sensitivity and is designed to heighten vitality and power. Recommended daily dose: 1-2 capsules.

Nici o postare găsită

Adauga un Review