Bine de stiut

Body Latex Decupat pentru Femei

in stoc
28403591021
Body_Latex_Femei_Sani_Goi_1

179,90 Lei

+

Poti plasa comanda si telefonic
Sunati la 0723.369.888

Livrare rapida 
In doar 24 de ore

Modalitati de plata sigure
Adaptate la posibilitatile tale

30 zile GARANTIE retur
Pentru orice produs comandat

Body "latex look" deschis in fata si decupat in zona sanilor pentru o imagine extraordinar de provocatoare. Materialul eleastic din spate permite asezarea perfect mulat pe corpul dvs. si nu va limiteaza miscarile in nici un fel. Combinati aceasta tinuta cu o pereche de pantofi cu toc inalt. esti... Citeste mai mult

Body "latex look" deschis in fata si decupat in zona sanilor pentru o imagine extraordinar de provocatoare. Materialul eleastic din spate permite asezarea perfect mulat pe corpul dvs. si nu va limiteaza miscarile in nici un fel. Combinati aceasta tinuta cu o pereche de pantofi cu toc inalt. esti gata sa seduci? Material: 100% poliester acoperit cu poliuretan cauciucat.

Vinyl Body With Lacing And Open Cups.
Sexy vinyl body with open cups from the Black Level collection. Show your breasts in this kinky black body with lacing at the front. Because of the black vinyl material and the open cups, this body has an extra exciting and provocative look. The elastic fabric at the back provides a good fit and doesn't limit your movements in any way. Combine it with a pair of sexy stocking and high heels to complete your outfit. Are you ready to seduce? Black. 100% polyester with a PU coating.

Vizualizate recent

Cele mai populare