Androextender - Aparat marirea penisului

506966/801370
Pret vechi: 599,90 Lei
( - 17% )
499,90 Lei
in stoc

Opinia clientilor:

Scrie un comentariu

Beneficii:

Livrare gratuita la comenzile platite cu cardul

Deschiderea coletului in momentul livrarii

Poti returna gratuit in 14 de zile

Androextender este versiunea de baza a centurii - aparatului extensor pentru marirea penisului. Acesta va ofera cresterea in lungime si circumferinta a penisului, garantand performante sexuale mai bune pentru tine si pentru partenera ta. Dispozitivul Androextender pentru marirea penisul este un produs medical non-invaziv si prin urmare, non chirurgical; pur si simplu utilizeaza metoda de tractiune pentru a facilita raspunsul natural al organismului. Organismul se adapteaza la tractiune fapt ceea ce duce in mod firesc la  marirea organului genital barbatesc.

Folosind o tractiune continua, adaptiva si progresiva in timp, favorizeaza dezvoltarea tesutului cavernos si a tuturor celorlalte componente din penis. In practica, celulele sunt stimulate si reactioneaza la distantarea intre ele. Corpul apoi reactioneaza la randul sau la aceasta forta de tractiune si in distanta dintre celule care apare plaseaza celulele noi pe care le creeaza. 
Androextender trebuie sa fie purtat cu penisul in stare flasca. Dispozitivul poate fi utilizat pana la maximum 4-9 ore pe zi,  dar puteti lua o pauza atunci cand aveti nevoie de ea.  Initial veti vedea o crestere in lungime a penisului in stare flasca si mai tarziu, in stare de erectie. 
Dispozitivul poate fi purtat si dat jos cu usurinta. Este foarte discret si confortabil si poate fi purtat in orice moment: mergand pe jos, asezat sau in picioare.

 

Androextender. is a device for penis enlargement! A growth of up to 4 cm in length and up to 1.5 cm in girth is possible. Material: ABS, metal (chrome-plated), free of phthalates according to EU Regulation.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu