Tauro Spray Profesional Impotriva Ejaculare Precoce

500446
159,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Tauro spray-ul profesional anti-ejaculare precoce garanteaza o performanta similara cu a unui actor porno. 1-2-3 ore de sex fara intrerupere si fara grija ejacularii rapide! Practic uiti sa mai ejaculezi. Tauro este un spray profesional impotriva ejacularii rapide, un produs eficace 100% cu garantie de satisfactie 100%. Asta pentru ca stim ce spunem! Se da cu spray (se acopera cu lichid) penisul decalotat pe toate zonele sensibile care transmit cea mai mare placere in timpul actului sexual... astfel aceste zone vor fi neutralizate si nu vor mai transmite impulsul ejacularii. Dupa 5 minute cand penisul s-a zvantat si lichidul s-a absorbit in epiderma va puteti imbraca. Dupa inca 1-2 ore de asteptare va puteti spala, apoi puteti face sex. Daca mai ejaculati in urmatoarea ora va dam de 10 ori banii inapoi :)))) Odata ce nu mai ajaculati inseamna ca va puteti bucura linistiti de un act sexual lung... foarte lung. In felul acesta partenera dvs.va fi extrem de multumita de performantrele dvs. Uzual 99% din barbati nu mai ejaculeaza deloc sau foarte greu in urmatoarele 3 ore. Tauro este un Spray Profesional care garanteaza rezolvarea oricarei problema de Ejaculare Precoce care nu a putut fi rezolvata prin nici o alta metoda medicala. In sfarsit un produs cu adevarat bun ce garanteaza performante sexuale tuturor barbatilor indiferent de varsta! Tauro Spray Profesional Impotriva Ejaculare Precoce rezova definitiv problemele de ejaculare rapida. Solutie anti-ejaculare profesionala. Fabricat in Italia.

Tauro Extra Strong Delay Spray for Men.
Guarantees unmatched durability, Guarantees unmatched durability, You will feel every sensation thanks to its innovative formula, Premature ejaculation will be nothing but a distant memory, Does not contain Lidocaine.. only 100% efective plants. 

Tauro extra power guarantees unmatched durability. Simply spray 1 or 2 times on the penis 30-60 minutes before intercourse and all problems related to durability and insecurity that gnawed at your relationships will suddenly disappear. You will feel every sensation thanks to its innovative formula that will not make you lose sensitivity and not even one instant of your sexual relationship. Premature ejaculation will be nothing but a distant memory. Dermatologically Tested. Latex Compatible. Available in 5 ml bottle. Made in Italy.

Brand:
Intimateline
Spectaculos. Incredibil, nu am cuvinte sa va multumesc.
Foarte bun, l-am incercat. Exceptional.
Bun de tot frate, i-am dat-o iubitei mele intr-o dimineata pe la spate vre-o ora si jumate si tot nu ejaculam. La un moment dat ii tremurau picioarele si a zis sa o las ca nu mai poate. Ideea e ca eu nu ma terminasem si nu avem nici un chef sa ma oresc. Am mai dat in ea inca vre-o 30 minute pana chiar mi s-a facut mila de ea. Chiar nu mai putea. Eu NU AM EJACULAT DELOC. O sa incerc din nou deseara o partida de sex sa vad poate pana la urma ejaculez :)))
Scrie recenzie