Spray Impotriva Ejacularii Precoce Dragon Super Dooz 44000, 45 ml

696961
Pret vechi: 139,99 Lei ( - 29% )
99,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile
Spray Anti Ejaculare Dragon Super Dooz 44000, 45 ml [ cantitate mare ] cu eficacitate 100% pentru un act sexual prelungit. Barbatii care folosesc spray-urile impotriva Ejacularii Dragon Super Dooz 44000 intarzie ejacularea garantat 100%. De asemenea se utilizeaza cu succes atat de barbati catre si de femei pentru sex anal fara durere (contine anestezic Lidocaine USP 10% + Vitamina E 1%). Poate fi folosit atat in cazul in care se doreste eliminarea disconfortului in timpul sexului anal (se maseaza anusul si daca se poate se introduce degetul cu o mica cantitate in anus) cat si pentru intarzierea momentului ejacularii la barbati. Mod de utilizare: se acopera zona dorita cu putin lichid din spray si se lasa sa actioneze 10 minute apoi se spala locul inainte de actul sexual propriuzis. Spray-ul AntiEjaculare Dragon Super Dooz 44000 are acelasi mod de utilizare si actiune atat la barbati cat si la femei. Atentie ca lichidul sa NU ajunga pe mucoasa vaginala sau in gura. Cantitate spray 45ml.
Brand:
Dragon
Fara alte comentarii inutile, produsul e beton. Ejaculezi greu sau deloc.
Efectiv bun. Multumesc.
Sprayul isi face efectul in 5 minute de la aplicare. Foarte bun, recomand. Impresionant chiar datorita faptului ca dupa cca. 30 de minute de sex aproape fara intrerupere nu dadeam semne ca as ejacula. Si femeia la care "lucram" era buna de tot. Cel mai bun spray pentru intarzierea ejacularii incercat de mine pana acum. Merita toti banii.
Sprayul dupa 7-10 minute deja de la aplicare am simtit cum isi face efectul si practic am facut sex vre-o 45-60 minute ca ma saturasem eu si-mi era deja jena de prietena cum o chinuiam. Trebuie sa va spalati OBLIGATORIU dupa 10 minute MAXIM de la aplicare altfel efectul devine prea puternic. Trebuie sa aveti grija sa nu faceti sex oral fara sa va spalati inainte. Ideea e ca ei i-a placut, a zis ca a fost cam mult dar "a fost bine". Cata modestie..., parerea mea e ca oricat te-ai chinui sa satisfaci o femeie si oricat de buna ar fi partida de sex ele tot vor mai mult. Dar eu cred ca mai mult de atat nu se poate!!!!!
Scrie recenzie