Bine de stiut

 • FATA DE LA PAGINA 5 (LIBERTATEA) premiata de Sexshop EROTICA

  02/09/2014

  ANA MARIA, castigatoarea rubricii "Fata de la pagina 5" a fost premiata la magazinul Sex-Shop Erotica de pe Bd. Magheru. La eveniment a fost prezenta si televiziunea ACASA, pentru emisiunea...

 • Eroshow 2008

  02/09/2014

  Mya Diamond la Bucuresti - Cea de-a cincea editie a targului erotic "Eros Show"

  Cea de-a cincea editie a targului Eroshow a adus in Romania mai multe star-uri porno internationale...

 • Fata de la pagina 5 premiata de Sexshop Erotica

  02/09/2014

  Sex Shop Erotica Bucuresti premiaza saptamanal castigatoarea rubricii Fata de la pagina 5 din ziarul Libertatea.
  Castigatoarea de astazi, Nicoleta, este o sportiva...

Masina de ras Bikini Shaver

in stoc
775274
Masina_de_ras_Bikini_Shaver
-37%

25,00 Lei

Pret vechi: 39,90 Lei
Intretinerea si ''amenajarile'' corporale ale femeilor sunt elemente determinante pentru imaginea publica si mai ales pentru cea strict personala,privata. Masina de ras Bikini Shaver este foarte indicata acestui scop : indeparteaza eficient si fara dureri pilozitatile din zona intima ( si nu mumai ), realizand si corectii ale sprincenelor sau ale zonei buzei superioare. Import Germania.
+

Intretinerea si infrumusetarea corporala a femeilor sunt elemente determinante pentru imaginea publica si mai ales pentru cea strict personala. Masina de ras Bikini Shaver este foarte indicata acestui scop: indeparteaza eficient si fara dureri pilozitatile din zona intima (si nu mumai), realizand si corectii ale sprincenelor sau ale zonei buzei superioare. Masina de ras par pubian Bikini Shaver din import Germania functioneaza cu 1 baterie AAA.

Bikini Shaver. Get the perfect intimate area shave! Quick and painless hair removal without pulling and tearing. The fine, sharp blade is also apt for corrections of eyebrows and upper lip. Handy design and easy handling. Cleaning brush for the shearing head and keeping case included! Use with batterie mignon AAA.

Cele mai populare