Prelungitor Penis Transparent Crystall

7780
Pret vechi: 59,99 Lei ( - 50% )
29,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile
Oferta speciala! Te-ai gandit ca poti avea repede un penis mai mare si mai gros? Toti barbatii vor asta! De ce? Simplu.. Pentru ca femeilor le place sa fie penetrate de penisuri mai groase si mai lungi. Mansonul Prelungitor Penis Transparent Crystall este printre cele mai simple si mai ieftine prelungitoare de penis, raport calitate/pret foarte avantajos. Se monteaza usor. Dimenisiuni 14 cm x 3,8 cm flexibil. Se montreaza ca un prezervativ. Potrivit pentru marea majoritate a barbatilor acest prelungitor de penis ingroasa imediat cu 1 cm si lungeste penisul cu cca. 1cm. Bucura-te de noile tale dimensiuni si arata-i iubitei cat de mult o iubesti :)

Upgrade your undercarriage with this extra-thick, realistically-detailed penis extender and put an even wider smile on your partner's face come playtime. Apply plenty of water-based lube, slip it over your shaft and revel in your extra 2 inches of length. The clear, flexible material gives you a full view of the action and the tight, thick canal supports your erection, offering extra satisfaction and comfort as you play. As well as the 2 extra inches of length, you'll enjoy just under an inch of added girth. This is worth repeating, be sure to use lots of water-based lube on both the inside and outside of the toy to intensify pleasure for you and your partner and avoid painful friction burns.-Penis Sleeve Stimulate, TPR Material.

Brand:
Erotica
Imi place acest prelungitor de penis ca e moale si se fixeaza bine nu cade cand il pui, nu jeneaza partenera din contra o stimuleaza sa ajunga mai repede la orgasm. Toate femeile viseaza la un penis mai gros, si a mea la fel
Prelungitor penis foarte bun dar pentru penisuri de dimensiuni mai mici de 12-14 cm, daca o aveti mai lunga de atat alegeti altceva mai mare.
Model simplu dar eficient, nu cade se lipeste bine, atat cat m-am uitat la el e de calitate, sa vedem ce spune si mandra mea.
Bun si ieftin. Este foarte moale si elastic si se lipeste bine nu ca altele..si stimuleaza mi-a spus prietena mea ca s-a simtit bine. Recomand pentru cei care vor un penis mai gros si mai lung care stimuleaza destul de puternic. Pacat ca prelungitorul asta de penis lungeste doar cu 1 cm daca era mai mult era si mai bine.
Scrie recenzie