Prelungitor de Penis Profesional, cu Tepi

802845
Pret vechi: 79,99 Lei ( - 50% )
39,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Prelungitor prezervativ Penis, faci sex Profesional! Acest prelungitor de penis are tepi din silicon si este dintr-un material moale si flexibil. Dimensiuni 14,5 cm x 2 cm. Se muleaza perfect penis pe penisul dvs.

V-ati intrebat vre-o data.. Ce este un prelungitor de penis?
E greu sa gasiti o metoda de mariere a penisului eficienta si pentru totdeauna:
Mai usor insa este sa folositi un manson pentru penis, un prelungitor de penis care va face ca penisul dvs.sa creasca imediat in grosime si mai ales in acest caz in lungime!
Penisul dvs.va ajunge imediat la o remarcabila lungime superioara cu acest prelungitor cu lungimea totala de 16.5 centimetri, intr-adevar nu-i rau!

La ce foloseste un prelungitor de penis?
Uneori e foarte bine sa ai un penis mai lung si mai gros, cu acest prelungitor de penis iti oferi cativa centimetri in plus
iar asta contează cel mai mult. Elastic, va adera perfect la penisul dvs dvs., si va garanta o penetrare record.

Cum se utilizeaza un prelungitor de penis?
Se monteaza prelungitorul pentru penis direct pe penis inainte de lubrifiere.
La sfarsitul fiecarei utilizari este necesar sa se curete prelungitorul cu un detergent anti-bacterian specific pentru jucariile sexuale.

What is it Penis Extender?
Nothing grows forever: make up for with a phallic sheath, a comfortable lining for your penis that will give you thickness and, especially in this case, length! Timeless More will take you to the remarkable length of 14.5 centimeters, really not bad!

What is it for Penis Extender?
Give you a few centimeters where it counts most. Timeless More, 14.5 cm long and elastic, will adhere perfectly to your member, and will guarantee a record penetration.

How to use Penis Extender?
Wear the sheath, preferably after lubrication. At the end of each use it is necessary to clean the toy with a specific anti-bacterial detergent for sex toys

Brand:
Erotica
Incercati acest prelungitor de penis si veti vedea diferenta dintre banal si fenomenal.
Moale si flexibil bun atunci cand vrei sa rupi femeia si sa o faci sa se urce pe pereti de placere. A mea in 30 de secunde a avut orgasm. Merci.
Scrie recenzie