Candy Nipple Tassels

1000236
in stoc
34,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Nipple sfarcuri din bomboane comestibile dulci si aromate... pentru clipe romantice. Noutate in Statele Unite! Prezentare: 1 pereche Greutate: 60 grame. Sistem usor de prins! 

Solutia pentru toti indragostitii pentru o seara dulce si picanta. Dulce la inceput, cand ciucurii cu bomboane este sunt inca completi. Cu siguranta, devine din ce in ce mai picant pe masura ce bomboanele sunt mancate.

Ornamente sfarcuri, Spencer&Fleetwood, Candy Nipples Tassels, paiete si bomboane, multicolor, 25 gr. Ciucuri dulci si sexy, colorate, aroma de fructe, dulce si pline de erotism. Iti aduce aminte de gustul copilariei, retraieste momentele de atunci dar joaca-te ca un adult.
Asigurati-va noaptea dulce si picanta in acelasi timp. Lenjeria de corp din dulciuri comestibile va aduce ceva distractiv in viata de cuplu.
Solutia pentru toti indragostitii pentru o seara dulce si picanta. Dulce la inceput, cand lenjeria este sunt inca completa. Cu siguranta, devine din ce in ce mai picant pe masura ce bomboanele sunt mancate.
Specificatii :

Material : Bomboane
Greutate 25 grame 

 

 

Candy Nipple Tassels. Unique nipple tassels made from multi-coloured sugar pearls. Pack with two tassels. 

Sweet and sexy Candy Nipple Tassels.

Made from the same type of fruit flavour candy bead necklaces and bracelets we used to enjoy as children – but now we’ve grown up.

• Weight: 25g

Brand:
Spencer & Fleetwood

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie