Mini lumanare de masaj si ambient SHUNGA, cu aroma de ciocolata, 30 ml

9229
Pret vechi: 49,99 Lei ( - 20% )
39,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Mini lumanare de masaj erotic si ambientala SHUNGA, cu aroma de ciocolata, 30 ml. Lumanare rece ce arde pentru o atmosfera romantica, picaturile de ulei ce se creeaza nu sunt foarte fierbinti dar lasa un miros si o excitare maxima in timpului preludiului de masaj erotic.

Lumanarile de masaj pe baza de soia pot fi utilizate atat ca o lumanare in ambianta, cat si ca un ulei de masaj intim. Aprindeti lumanarea si lasati-o sa arda timp de aproximativ 20 de minute. Stingeti flacara si turnati o cantitate mica in palma mainii. Aplicati liber peste tot corpul pentru un masaj senzual. Misiunea artei erotice SHUNGA este de a oferi produse de calitate pentru a spori intimitatea pentru cuplurile care doresc sa adauge varietatea si senzualitatea in relatia lor.

*parfumul este scos in evidenta in timpul folosirii

*lasa pielea moale si matasoasa

*ingrediente 100% naturale

Ingrediente (INCI): Ulei de soia hidrogena, Ulei de cocos, Parfum, Ulei de migdale dulci, Ulei de caramel, ulei de avocado, ulei de portocale, ulei de susan,, ulei de seminte de struguri, Vitamina E, alcool benzilic, alcool cinamilic, citral, alcool amilcinamic, eugenol, izoeugenol, salicilat de benzil, cinamal, cumarin, D-limonen, geraniol, benzil cinamat, lilial, Ionona, metil 2-octinat, farnesol, ulei de canola.

Shunga Excit/Heady Chocolate Mini Massage Candle

Brand:
Shunga
Miros foarte bine a ciocolata calda, seara cu iubitul meu a fost perfecta cu aceasta lumanare de masaj. Preludiul unei aventuri care a urmat dupa masajul reciproc.
Scrie recenzie