Cutie de dezinfectare UV-C Stertoy, Covid-19, Sterilizator virusi, germeni si bacterii pentru jucarii erotice, Telefoane, chei, masti si alte obiecte.

4600
in stoc
Pret vechi: 499,90 Lei ( - 28% )
359,99 Lei
Transport Gratuit
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Cutie de dezinfectare cu raze UV, Stertoy a fost dezvoltata de specialisti sa ajute la dezinfectarea obiectelor cu implicatii directe in protectia impotriva Covid-19. Stertoy este un sterilizator de germeni, virusi si bacterii pentru jucarii erotice, telefoane, ochelari, chei, masti respiratorii, suzete pentru bebelusi, jucarii mici care copii le baga in gura si a oricarui accesoriu sau obiecte personale de care aveti nevoie pentru a fi sterilizat.

 

Stertoy este o cutie de sterilizare de dimensiuni medii/mari aproximativ 26 cm x 15 cm x 9.1 cm (una din cele mai mari cutii de sterilizare UV de uz personal din Romania)

 

Stertoy foloseste cea mai recenta tehnologie UV prin care razele ultraviolete si oxigenul activ elimina cel mai mare spectru de germeni pentru siguranta dvs. totala.

Stertoy este o lampa UV de mare capacitate ofera o intensitate echivalenta de raze UV cu 20 de ori mai mare ca a razelor solare si o viata lunga datorita tubului sau de cuart cu transmisie ridicata. Microcontrolerul se va ocupa de efectuare procesului de sterilizare complet automat in doar 8 minute, astfel nu va faceti griji cu privire la nimic.

 

Acestea sunt cateva dintre numeroasele sale beneficii:

 

- Stertoy ofera dezinfectare fara utilizarea substantelor chimice, este un echipament care te ajuta sa pastrezi sanatatea intregii familii.

- Reduce bacteriile, virusurile si protozoarele cu eficacitate de 99,99%. si este perfect pentru jucariile sexuale

- Usor de operat si de intretinut.

- Stertoy UV nu modifica gustul, mirosul, culoarea si pH-ul apei.

- Stertoy UV este compact, sigur, usor de instalat, utilizat si nu necesita intretinere.

Sterilizarea cu UV a devenit una dintre cele mai viabile metode de dezinfectare datorita eficientei si rapiditatii cu care lumina UV distruge 99.99% dintre bacterii.

Desi are o rata de succes de aproape 100% si o istorie de peste un secol, sterilizarea UV a ramas un subiect prea putin explorat avand in vedere numeroasele avantaje pe care le poate aduce aceasta metoda de dezinfectie. Situatia actuala cauzata de pandemia de COVID a readus in atentia publicului larg tehnologia UV si tot mai multe cadre medicale au declarat si sustinut public eficienta lampilor UV in sterilizarea suprafetelor si obiectelor.

 

Avantajele sterilizarii UV. 

 

Orice alegere este facuta pe baza unei nevoi. Tehnologia UV este foarte des folosita in spitale pentru dezinfectarea tuturor spatiilor din incinta: de la cabinet, la sala de asteptare sau sala de operatie iar alegerea este bazata pe nevoia de a imbina eficienta cu rapiditatea. Sterilizarea cu UV este alegerea perfecta pentru oricine nu vrea sa aloce prea mult efort si timp in procesul de dezinfectare. Astfel, orice obiect care necesita sterilizare, in mod frecvent sau ocazional, este pretabil pentru folosirea luminii UV, iar efortul depus este minim si poate fi facut de oricare membru adult al familiei.

Sterilizarea se realizeaza cu ajutorul unei lampi ultraviolete de ultima generatie care distruge imediat structura ADN a bacteriilor si virusilor

Principala aplicatie a sterilizatorului cu ultraviolete este dezinfectarea.

Radiatiile UV constituie una dintre marginile spectrului electromagnetic si au o energie mai mare decat lumina vizibila. Iradierea cu raze UV ​​a germenilor prezenti provoaca o serie de daune in molecula ADN-ului sau, care previne diviziunea celulara si provoaca disparitia sa imediata.

Sterilizatorul ultraviolet Stertoy este un echipament avansat de dezinfectare. Razele UV ultraviolete modifica ADN-ul microorganismelor (virusi, bacterii, protozoare etc.) prezente, eliminandu-le sau inactivandu-le genetic, pentru a preveni reproducerea lor. Eficienta UV în eliminarea virusilor si a bacteriilor este de 99,9%; Mai mult, UV este mai eficient decat clorul impotriva virusilor si protozoarelor.

Echipamentul de sterilizare ultravioleta Stertoy consta dintr-o cutie sanitara cu un interior complet lustruit in oglinda. In interiorul cutiei exista un alt tub de cuart si in interiorul acestuia din urma lampa cu radiatii ultraviolete.

Instructiuni de utilizare:


1. Despachetati dispozitivul de dezinfectare, conectati cablul de alimentare USB a aparatului cu mufa DC a dispozitivului, apoi conectati-o la reteaua electrica pana cand indicatorul lampii (rosu) este aprins.
2. Inainte de a plasa articolele de dezinfectat in dispozitiv, acesta trebuie sa fie gol, sa nu aibe impuritati si sa fie uscat.
3. Apasati pe buton. Indicatorul rosu va incepe sa clipeasca, introduceti obiectele pe care vreti sa le dezinfectati si inchideti capacul.
4. Apasati tasta ON / OFF. Cand lumina devine verde, incepe dezinfectia.
5. Cu ajutorul ozonului si a razelor ultraviolete sterilizarea completa se va incheia in 8 minute. Odata procesul de sterilizare incheiat, se va schimba lumina becului in rosu fix.
6. Dupa ce procesul de sterilizarea a fost incheiat, produsele dvs. vor fi va fi gata de utilizare in deplina siguranta.
 

STERILIZATOR AVANSAT DE UZ CASNIC

 

Ghidul utilizatorului

 

Va multumim ca ati achizitionat sterilizatorul UV portabil SterToy.

Cititi cu atentie acest manual de instructiuni inainte de a utiliza sterilizatorul pentru prima data. Pentru a asigura utilizarea corecta a acestui produs, pastrati manualul pentru referinte viitoare.

Avertismente privind siguranta

 1. Utilizati adaptorul de alimentare corespunzator, cu tensiunea de iesire a adaptorului de 5V; orice adaptor cu curent de iesire de 1 A, cu fisa identica cu cea utilizata pentru telefoanele mobile; atunci cand o utilizati, conectati mai intai fisa de c.c., USB, de la spatele carcasei si apoi conectati-va la retea.
 2. Razele ultraviolete pot provoca arsuri ale pielii si ale ochilor, capacul trebuie sa ramana inchis atunci cand este aparatul este in functiune. Evitati expunerea directa a corpului uman la radiatiile ultraviolete.
 3. Copiilor li se va interzice sa se joace cu sterilizatorul.
 4. Ozonul provoaca o oxidare puternica, nu introduceti obiecte cu continut feric ridicat pentru a evita ruginirea rapida.
 5. Ozonul este un iritant al mucoasei prin inhalare in doze mari.
 6. De-a lungul timpului, ar putea aparea o usoara schimbare a culorii elementului pe care il introduceti, atunci cand este expus la lumina ultravioleta
 7. Dupa sterilizare, deconectati fisa de alimentare.
 8. Nu puneti obiecte cu apa sau alte lichide in interiorul sterilizatorului.
 9. Nu scufundati sterilizatorul in lichide.
 10. Pentru a curata sterilizatorul, este suficient sa folositi o carpa moale usor umeda.
 11. Nu atingeti lampa UV.
 12. Nu incercati sa dezasamblati sau sa modificati nici una din partile echipamentului.

Datele tehnice ale produsului

Denumirea produsului: Dispozitiv de sterilizare portabil

Intrare: 5 V c.c. 1 A

Putere nominala: 5 W

 

Timp automat de sterilizare: 8 minute.

 

Starile lampii:

1.- Lumina verde: In functiune.

2.- Lumina rosie continua: In asteptare.

3.- Lumina rosie intermitenta: capac deschis.

 

Plaja de temperaturi operationale: de la 0°C la 50 °

Umiditate ambientala operationala: 20% - 90%

Certificare

Denumirea si functiile partilor produsului

 1. Conector c.c.
 2. Fanta pentru deschiderea capacului
 3. Butoane On / Off
 4. Lampa indicator microbicida
 5. Capac superior
 6. Sticla reflectorizanta
 7. Cavitate de depozitare
 8. Lampa germicida
 9. Cablu alimentare USB

Instructiuni de utilizare

 1. Dezambalati sterilizatorul, conectati cablul de alimentare USB al aparatului la conectorul c.c. al adaptorului si conectati-l la retea urmarind aprinderea indicatorului luminos rosu.
 2. Inainte de a pune obiectele de dezinfectat in sterilizator, acestea trebuie sa fie lipsite de impuritati aderente si sa fie uscate.
 3. Introduceti degetul in fanta de deschidere a capacului. Lampa rosie va incepe sa clipeasca, introduceti obiectul care urmeaza sa fie dezinfectat si inchideti capacul.
 4. Apasati tasta ON / OFF. Cand lumina devine verde, incepe dezinfectarea.
 5. Sterilizarea cu ozon si raze ultraviolete se va incheia in 8 minute. Odata finalizata, indicatorul luminos se va schimba in rosu (continuu).
 6. Procesul este finalizat, produsul este gata de utilizare.

Informatii suplimentare

 1. Dezinfectarea UV este un proces „rece”, care functioneaza fara a adauga substante chimice pe tot parcursul procesului de dezinfectie, fiind un sistem fizic, microorganismele nu sunt capabile sa genereze rezistenta la procesul de dezinfectie. Cu actiune bactericida si germicida.
 2. Ozonul este un dezinfectant natural puternic si un antiseptic de inalta eficienta, care nu genereaza reziduuri chimice. Puterea sa oxidanta ridicata elimina parazitii, virusii, bacteriile, ciupercile, mucegaiurile, sporii si multi alti poluanti aproape imediat. Dezinfecteaza rapid si eficient.
 3. Lampa UV germicida pentru dezinfectie, care actioneaza ca un germicid, afecteaza structura moleculara a microorganismului, sterilizandu-l si impiedicand reproducerea acestuia.
 4. Usor de utilizat. Poate fi folosit cu o multitudine de produse si obiecte de uz casnic utilizate frecvent; puteti introduce produse din plastic, cum ar fi periute de dinti, piepteni, perii de par, biberoane, suzete, sticle, articole pentru manichiura, foarfece metalice, unghiere, tacamuri, pahare, diverse instrumente, cupe menstruale, jucarii erotice si multe altele.
 5. Sterilizatorul este controlat de un microprocesor care controleaza automat timpul de sterilizare.
 6. Usor si usor de transportat, perfect pentru a-l lua in orice calatorie.

Obiectul prezentei garantii

 • Acest echipament are o garantie de doi (2) ani impotriva oricaror defecte de fabricatie.
 • Aceasta garantie incepe de la data cumpararii.
 • Pentru a utiliza garantia, este esential sa prezentati bonul sau factura de cumparare a sterilizatorului.
 • Garantia va fi invalidata daca dispozitivul se incearca a se repara de persoane din afara serviciului nostru tehnic.
 • Garantia va fi invalidata de o utilizare necorespunzatoare a sterilizatorului.
 • Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie returnat in ambalajul sau original.
 • Pe durata reparatiei, nu se va plati nicio suma, ca daune, pentru perioada in care dispozitivul nu este utilizat.
 • Aceasta garantie exclude in mod specific:
  • Garantia nu acopera daunele cauzate de ignorarea instructiunilor de utilizare si intretinere a aparatului.
  • Defectiunile cauzate aparatului, datorate utilizarii non-casnice, sunt excluse din garantie.
  • Inspectii periodice, intretinere si reparatii sau inlocuirea pieselor din cauza uzurii datorita utilizarii normale a produsului.

 

 

 

This product is especially indicated even for the eradication of the COVID-19 Virus, it can be used for any object, be it metal, paper, plastic, or glass in which you need to eliminate remains of bacteria.

Stertoy is a complete accessory for the sterilization of vibrators, sex toys, mobile accessories, personal items, baby pacifiers, and any accessory you need to sterilize.

Sterilization is carried out by means of a state-of-the-art ultraviolet lamp that destroys the DNA structure of the bacteria and virus immediately.

The main application of the ultraviolet sterilizer is disinfection.

UV radiation constitutes one of the fringes of the electromagnetic spectrum and has higher energy than visible light. Irradiation with UV rays of the germs present causes a series of damages in its DNA molecule, which prevents cell division and causes its immediate disappearance.

The stertoy ultraviolet sterilizer is an advanced disinfection equipment. Ultraviolet UV rays alter the DNA of the microorganisms (viruses, bacteria, protozoa, etc.) present, eliminating them, or genetically inactivating them, to prevent their reproduction. The efficiency of UV in eliminating viruses and bacteria is 99.9%; Furthermore, UV is more effective than chlorine against viruses and protozoa.

The ultraviolet sterilizer equipment consists of a sanitary box with a fully mirror polished interior. Inside the box there is another quartz tube and inside the latter the ultra violet radiation lamp.

This product is especially indicated even for the eradication of the COVID-19 Virus, it can be used for any object, be it metal, paper, or glass in which you need to eliminate remains of bacteria.

These are some of its many benefits:

 • Provides disinfection without the use of chemicals.
 • Reduces bacteria, viruses and protozoa by 99.99%. and it is perfect for sex toys since being with our body requires an added disinfection.
 • Easy to operate and maintain.
 • UV does not alter the taste, smell, color and pH of the water.
 • UV does not require the addition of chemicals. The UV is compact, easy to install and requires no maintenance.
 • Measurements: 26 x 15 x 9.1 cm
Brand:
Stertoy

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie