Catuse piele ecologica pentru maini Bad Kitty cu un lant auriu

24932841001
in stoc
119,99 Lei
Adauga la Favorite
Livrare rapida prin curierat
Plata online securizata
Impachetare discreta
Returnare in 30 de zile

Catuse negre piele ecologica pentru maini Bad Kitty cu un lant de legatura auriu detasabil si 2 carabine la prindere, design de lux, elegant, frumos de o calitate ireprosabila, constructie robusta, captusite, reglabile, potrivite si pentru incheieturile de maini mici. 

Catuse clasice într-un design elegant!
Catuse robuste de la Bad Kitty cu aspect elegant de piele, cu un lant de legatura si detalii metalice de culoare auriu roz. Cstusele sunt captusite cu plus moale in interior. Exista un inel pe fiecare catusa, ceea ce inseamna ca poate fi atasat lantul de conectare inclus cu carlige. Catusele pot fi reglate de la 15 cm la 21 cm cu dispozitivele de fixare cu catarama. Lantul de legatura cu 2 carlige are 22 cm lungime.

Materiale: Piele eco, metal; interior 100% poliester.

 

  • Handcuffs with a removable connection chain
  • Beautiful design in a sturdy quality
  • Padded, adjustable
  • Also suitable for small wrists

 

The classic handcuffs in a stylish design!
Sturdy handcuffs from Bad Kitty in a stylish leather look with a connection chain and rose-gold coloured metal details. The handcuffs are softly padded with plush inside. There is a ring on each handcuffs which means that the included connection chain with snap hooks can be attached. The handcuffs can be adjusted from 15 to 21 cm with the buckle fasteners. The connection chain with 2 snap hooks is 22 cm long.

Polyurethane, metal; inside 100% polyester.

Brand:
Bad Kitty
Culoare:
  • negru

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie