A murit violat de cele 5 neveste

Da! Ati citit bine, se-ntampla si asa, atunci cand ai prea multe neveste. Se pare ca haremul poate dauna grav sanatatii, putand provoca inclusiv moartea! Dar iata despre ce e vorba, mai exact! Un om de afaceri din Nigeria a murit după ce a fost violat de cinci din cele șase neveste. Potrivit Daily Mail, Uroko Onoja a petrecut într-un bar din Ugbugbu în statul Benin până la primele ore ale dimineții, în luna iulie 2014.

Când s-a întors acasă, el a decis să facă sex cu cea mai tanara soție a sa. Celelalte 5 neveste ale sale au devenit geloase și au dat buzna în dormitorul său. Femeile furioase s-au înarmat cu cuțite și bastoane si au inceput sa il atace Onoja, imobilizandu-l. Ele l-au forțat pe Onoja să facă sex cu ele.

El a facut sex cu cele patru soții ale sale pe rând. Dar, cand ce-a de-a cincea soție s-a apucat de treaba sa faca sex cu Onoja, acestuia i s-a oprit respirația și în cele din urmă a murit. Cele cinci soții care l-au forțat pe Onoja să facă sex au fugit în pădure. Două dintre femei au fost arestate și acuzațe de crimă și viol. Onoja a fost un membru proeminent al comunității Ugbugbu.

Evident ca cele 5 neveste nu cunosteau produsele Erotica din gama Catuse Metalice cu Blanita Nea sau Kitul BDSM Exrtrem din sectiunea Bondage & Sado Maso, prin care se puteau razbuna dar cu sfarsitul fericit… Asta e!

Comentarii

Nu am gasit nici o recenzie.

Scrie recenzie